2019-10-14 21:20

Dragnea își NEGOCIAZĂ puterea în PSD. Discuții de ultimă oră în partid

 |  20:30
Dragnea își NEGOCIAZĂ puterea în PSD. Discuții de ultimă oră în partid

PSD fierbe în aşteptarea şedinţei în care se decide viitorul lui Liviu Dragnea în partid. Tabăra care îi cere demisia şi susţinătorii preşedintelui au negociat intens azi, fiecare în încercarea de a-şi asigura sprijinul cât mai multor filiale ce au reprezentanţi în Comitetul Executiv. În acest moment, gruparea care e de partea lui Liviu Dragnea pare să fie în avantaj, însă numărul indecişilor e suficient de mare încât să poată înclina balanţa în orice direcţie.

Semnatar al scrisorii care îl contestă pe Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, s-a ferit să mai facă declaraţii.

Marian Neacşu, secretar general al PSD: „Tot ce voi avea de spus voi spune în CEx şi probabil după Cex”.

Între timp, tabăra care îl susţine pe liderul partidului îi acuză pe adversari că vor să strice majoritatea în Parlament. Asta după ce disidenţii din PSD au anunţat că au de partea lor şi 50 de parlamentari.

La cum arată acum calculele, Liviu Dragnea are de partea sa, în Comitetul Executiv, 30 de membri. În timp ce tabăra adversă strânge doar 21 de voturi. Indecişii sau cei care nu şi-au exprimat până acum opţiunea sunt 15 la număr.

Social-democraţii nemulţumiţi cer demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD, dar şi a Camerei Deputaţilor. Într-o scrisoarea făcută publică, amintesc, printre altele, despre problemele din justiţie ale lui Liviu Dragnea.

Președintele partidului, Liviu Nicolae Dragnea, este cotat în sondajele de opinie cu 7%-12% din preferințele electoratului, cu mult sub cota partidului, fiind de altfel cel mai contestat lider politic din România ultimilor ani. Situația juridică vulnerabilă a liderului PSD a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului. Inițiativele PSD în zona reformării Justiției au fost atacate ca fiind demersuri exclusiv în interesul liderului PSD, transmite Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
20 Sep 2018

fuge in Israel dupa ce vinde locul la alti mafioti
MAFIA PSD.
20 Sep 2018

Porkarul draKnea nu renunta la ciolan , nici slugile de langa el (iordache , nicolicea , serban, olguta ) si alte mizerii bolsevice. Renuntarea la functie fara OUG pentru amnistie si gratiere ii asigura locul sigur la Jilava.
BRAVO BASE..!
20 Sep 2018

DraKnea a fost trimis de Basescu din PDL in PSD ca sa-l distruga. Astazi observam cum misiunea a reusit. DraKnea a distrus din temelii aceasta organizatie mafiota. Restul e can-can pentru presa lacoma de senzational. BRAVO BASE -MISIUNE INDEPLINITA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray