2020-07-14 02:44

Dragnea își prezintă programul de guvernare ambasadorilor

 |  21:42
Dragnea își prezintă programul de guvernare ambasadorilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că a trimis programul de guvernare al PSD către ambasade, pentru a-și face cunoscute intențiile de guvernare.

”Vreau să vă spun că am trimis programul nostru de guvernare la toate ambasadele”, a explicat Liviu Dragnea, la Realitatea TV. O astfel de măsură este una neașteptată în mediul politic românesc și reprezintă un mesaj de forță al PSD.

Președintele PSD a fost primit de Christian Kern, cancelarul Austriei, cu care a discutat despre relațiile dintre România și Austria, despre potențialul schimburilor economice și despre investițiile companiilor austriece în economia României. Un capitol special a fost domeniul forestier în care activează mai multe companii cu capital austriac.

De asemenea, Liviu Dragnea a anunțat că, luni, va avea o întâlnire cu prim-ministrul suedez Stefan Lofven.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-25Parerea ta...

GRIG
25 Noi 2016

Cine va crede bolsevicilor austrieci au devalizat Romaniafiind Tara ocupata de Rusia si va iesi din UE alaturandu/se Rusiei
ION CREANGA.
26 Noi 2016

Am vrut capitalism???? Avem unul dar sălbatic!!!!! Si nu avem Colți să ne apărăm!!!suntem : lași,betivi,fuduli, prefăcuți.......Dar deștepți. (pe bune). Si rupți la popou!!!!v-am zis _o!!!! Știm să dăm cu pietre!!!!!Dar nu știm unde! înjurăm,scuipăm bestelim, Hai să fim mai buni mai frumoși mai romani!!!!
ANONIM
26 Noi 2016

BAI CARACUDA DE TELEORMAN AUSTRIA DACA NU STIAI FUTIAR ISTORIA DE CAP SA-TI FIE BALESTE LA BOGATIILE DIN RO DUPA CEL DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL CAND A TREBUIT SA PLECE ACASA DIN ARDEAL. BAI SARACIE MILITIENEASCA MAI INTAI DECLARA CE HOTII AI FACUT TU IN TELEORMANUL IMPARTIT IN TREI CU ION NICOLAE SI NITULESCU. AI IMPREJMUIT PADURILE FURATE PRIN ACTE FALSE CU GARD ELECTRIC CA SA AI CA ORICE NEAM PROST FOND DE VANATOARE , AI FURAT PAMANTURILE SARACILOR LASANDU-I FLAMANZI, AI FURAT CU S.C. TELDRUM PESTE JUMATATE DIN BUGETUL JUDETULUI, AI FURAT O PARTE DIN FOSTELE CAP-uri si intreprinderi de stat, TI-AI CUMPARAT DOMENII SI PROPRITATI IMENSE IN BRAZILIA . ESTI UN BORFAS NOTORIU PUSCARIAS SI VREI SA TERMINI PE CEI NEVOIASI FARA SCRUPULE, EI ASCULTA PUI DE MILITIAN CA DE DATA ASTA MAMALIGA VA EXPPLODA RAU DE TOT IN MECLA CELOR CA TINE CARE BATJOCORESC POPORUL ROMAN DE 27 DE ANI. VETI AVEA SOARTA LUI CEASCA CRIMINALILOR.
ANONIM
26 Noi 2016

DACA ACEI OFICIALI OCCIDENTALI DISCUTA CU UN CONDAMNAT ATUNCI AU O MARE PROBLEMA.CRED CA E O MARE MINCIUNA DIN PARTEA PUSCARIASULUI DE TELEORMAN.DUPA O DISCUTIE CU INALTI DEMNITARI IN AUSTRIA CRIN ANTONESCU SI-A RETRAS CANDIDATURA LA PREZIDENTIALELE TRECUTE. LA FEL SI PUSCARIASUL DIN JUDETUL FARA LIBRARII VA DISPARE DIN VIATA PUBLICA. RESTUL SUNT MINCIUNI PESEDISTE PENTRU A NU-SI DEREGLA ANALFABETII ,INCULTII SI POMANAGII CARE VOTEAZA ACEASTA. MIZERIE SAU ACEST TOMBERON PLIN DE PENALI
ANONIM
27 Noi 2016

BAI LIBARCA TURBATA DUTE SA TE PLIMBE JANDARMII IN BARCA IMPREUNA CU CORCITURA ALBANO-ITALIANA PINOKIO CA SA NU TE INNECI IN VREO BALTA LASATA DE VREO urma de COPITA DE VACA. NARODULE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz