2019-07-19 15:18

DRAGNEA, la mitingul PSD-ALDE împotriva abuzurilor: „Îi salut cu milă pe toţi trimişii în piaţă ai statului paralel, civili sau nu, la ordin sau din curiozitate…”

 |  22:05
DRAGNEA, la mitingul PSD-ALDE împotriva abuzurilor: „Îi salut cu milă pe toţi trimişii în piaţă ai statului paralel, civili sau nu, la ordin sau din curiozitate…”

Sistemul Băsescu care a construit sistemul statului paralel a plecat, dar procurorii corupţi şi şefa DNA au rămas, a afirmat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piaţa Victoriei, informează Agerpres.

"Haideţi să o felicităm cu toţii pe Simona Halep! Ne-a adus o bucurie după 40 de ani", şi-a început discursul Liviu Dragnea. El le-a transmis participanţilor la miting că şi-au asumat cu demnitate "poziţia, dreptul la libertăţi şi democraţie". "Vă salut cu respect şi admiraţie pe toţi cei care aţi venit astăzi să fiţi alături de noi, aici în Piaţa Victoriei. (...) Propaganda securistă vrea să ne facă să credem că suntem puţini. Aţi dat dovadă de curaj că aţi venit aici, v-aţi asumat cu demnitate poziţia, dreptul la libertăţi şi democraţie. (...) Îi salut cu milă pe toţi trimişii în piaţă ai statului paralel, civili sau nu, la ordin sau din curiozitate şi vă rog sa-i salutaţi!", a spus Dragnea, fiind acompaniat de huiduieli la adresa "statului paralel". Totodată, liderul PSD a menţionat că "statul paralel este cel care foloseşte instituţiile statului într-un mod nelegitim". "Statul paralel să nu uite că suntem mulţi, pentru că suntem ceea ce se cheamă democraţie, voinţa populară consfinţită de lege şi de Constituţie. (...) Statul paralel este cel care foloseşte instituţiile statului într-un mod nelegitim. (...) Au trecut trei ani şi jumătate de când regimul Băsescu care a construit acest sistem a plecat, dar instrumentele lui au rămas. Procurorii corupţi au rămas (...) , şefa DNA a rămas. (...) Aţi văzut-o anchetând Guvernul doar pentru că guvernează. Aţi văzut-o umilind şi arestând zeci de oameni care apoi au fost achitaţi. Generalii au rămas - ei vorbesc azi prin gura multor politicieni din opoziţie şi acţionează prin reţeaua de propagandă securistă, atacă democraţia prin partide şi ONG-uri finanţate ilegal. Jurnaliştii sub acoperire au rămas", a adăugat liderul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

MACACPEDRAC-NEA
09 Iun 2018

SI PE TARANCILE PROASTE DIN GUVERN . SPER SA -I VAD LA JILAVA CIT MAI CURIND .
LEVST.
10 Iun 2018

mircea badea(antena 3) "#insist sa ma pis pe #rezist"___----____individ vulgar, plin de ura, dovedeste ca este si neam prost si prost crescut si prost-prost, nici 500 mii de oameni( desi realistic nu cred ca au fost mai mult de 150 mii, 1/2 adusi si nu veniti) nu pot schimba o realitate, ca „statul paralel”( tinta fantomatica, pentru amandoua taberele) exista si este foarte mobil si cameleonic, practic cuprinde indivizi din tot spectrul politic…Rusine pentru acest gunoi, sa se exprime in public in asa fel…dar acest cuvant, cu siguranta nu are nicio valoare pentru el…Cineva abilitat, ar trebui sa-i interzica profesarea acestei meserii, de jurnalist…
PRESS
10 Iun 2018

dragnea dementul romaniei cu aurolacii adusi cu arcanul traieste intr-o lume paralela.s-au facut de ras ce fete de retardati aveau.milogii tarii cu infractorul periculos dragnea.nu i-a bagat in seama romanii .au avut lucruri mai bune de facut.
@ANONIM
10 Iun 2018

Ai uitat sa zici ,,ma pis pe rezist''
ANONIM
10 Iun 2018

Da ai dreptate ,,ma pis pe rezist,,,!!
@ANONIM @MIRCEA BADEA
10 Iun 2018

da va psti pe voi ratatilor.milogii tarii sugatori de bani de la buget sau furati.s pla infractorilor.fomistilor
LEVST.
10 Iun 2018

daca este vorba ca "da dumnezeu", suntem siguri cine are creierul bolnav..(poate ca este doar incomplet dezvoltat, fiind doar hranit cu urina,, etc., remediul sta in intoarcerea la scoala, dar la o scoala serioasa, gen Scoala Engleza)...ALDE badea , plescoienii si comp., nu au mintea limpede CI creierul lis...
LEVST.
10 Iun 2018

For those about to rock, we salute you.(AC/DC) "... For what you are about to receive/ We are the dealers / We'll give you everything you need..."------____-------dragnea isi aminteste de vremurile bune( si vrea sa le aduca inapoi), cand era tobosar, numai ca -acum- face o alteratie a liricii, zice "va salutam pe cei care aveti capetele ca de piatra..." si -desigur- la care va dam tot ce aveti nevoie, ca de' aia suntem marii dilari...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray