2019-10-23 21:05

Dragnea LAUDĂ recordul Guvernului Dăncilă: ”Sper ca va sta până în 2020”

 |  19:35
Dragnea LAUDĂ recordul Guvernului Dăncilă: ”Sper ca va sta până în 2020”

La finalul votului de învestitută din Parlament, Liviu Dragnea a lăudat majoritatea confortabilă cu care a trecut Cabinetul Dăncilă față de guvernele anterioare. Șeful PSD și-a exprimat speranța că acest Guvern va sta la putere până în 2020.

”Este o majoritate de peste 60% care dă stabilitate și încredere Guvernului. Are toate condițiile pentru a pune în practică programul de guvernare. Am convingerea că va gestiona foarte bine relația dintre Guvern și coaliție, poate chiar și opoziție. Am înțeles că vor avea ședință de Guvern miercuri. Sper că va sta în funcție cu acest premier până în 2020. Periodic va prezenta stadiul implementării programului de guvernare, va spune unde sunt sincope, unde are nevoie de sprijin parlamentar, politic, cred că va fi o relație fireacă în interior și în exteriorul guvernului.”, a declarat Dragnea după votul din Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29Parerea ta...

ANONIM
29 Ian 2018

Las` ca pleci tu iute, nu sta aia fara tine!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Offsaid-ul mare de la Palatul Victoria George Bernard Shaw spunea că tăcerea este cea mai perfectă expresie a disprețului, fapt pentru care majoritatea miniștrilor impuși de Dragnea în cele trei cabinete Grindeanu, Tudose și Dăncilă, au ținut cont de această pildă și au încălcat cu nonșalanță legislația românească în vigoare privind comunicarea
12 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray