2019-07-24 12:32

DRAGNEA le-a vorbit tinerilor din TSD despre SĂRĂCIE, CINSTE şi NECINSTE

 |  13:18
DRAGNEA le-a vorbit tinerilor din TSD despre SĂRĂCIE, CINSTE şi NECINSTE

Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Neptun, cu ocazia Şcolii de vară a Tineretului Social Democrat, că este "foarte frumoasă" expresia "sărac, dar cinstit", pe care nu o critică, dar îşi doreşte un nivel mai ridicat de trai pentru tinerii români, afirmând că această “paradigmă” nu mai este necesară, informează Digi24.

"Da, este foarte frumoasă expresia 'sărac, dar cinstit' şi nu o critic. Dar haideţi să ne gândim: dacă un tânăr sau cineva îşi ia o maşină devine necinstit? Dacă un tânăr îşi face o casă devine necinstit? Dacă îşi întemeiază o afacere nu mai este cinstit? Dacă obţine profit nu mai este cinstit? Dacă vrea să-şi dezvolte afacerea nu mai este cinstit?”, a spus Dragnea.

”De ce trebuie să stăm noi în această paradigmă? De ce această societate să urmăreşte să fie învrăjbită şi radicalizată numai când e vorba despre români? Dacă e vorba despre vreo companie străină...", a încheiat liderul PSD.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-16Parerea ta...

ANONIM
16 Iun 2018

Opinați că Liviu Dragnea a anunțat că își propune "să se simtă tânăr" ?
ANONIM
16 Iun 2018

SI URANGUTANII FAC POLITICA MAI ALES IN RO TARA DIN LUMA ATREIA.....................
CAMELIAN PROPINATIU
16 Iun 2018

Un exemplu de combatere a sărăciei e că se face metrou spre Ploieşti nu spre Sudul Capitalei, lăsat şi fără centură confortabilă.
ANONIM
16 Iun 2018

UN DEMENT, UN PROST, UN GOLAN ORDINAR, ETC SE DECLARA sarac si cinstit . Bai pui de militian fara bun simt , fara nici un DUMNEZEU si fara DISCERNAMANT esti total inconstient iti agravezi situatia cu fiecara ora ce trece. ESTI NEBUN . NU MAI AI NICI O SALVARE...................
HORUS
16 Iun 2018

Cacopil,a indurat lipsuri ,a fost abuzat de mic.Cand era la PD, daca nu ducea morunul ala de 1,6 m doamnei Roman ,nu ajungea prefect de Teleorman!S-a ridicat prin munca ,cinste si onoare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray