2019-10-23 05:38

Dragnea le răspunde CÂRCOTAȘILOR din PSD: ”Nu mă gândesc la sancțiuni, doar la....”

 |  17:20
Dragnea le răspunde CÂRCOTAȘILOR din PSD: ”Nu mă gândesc la sancțiuni, doar la....”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la finalul perioadei de depunere a candidaturilor pentru majoritatea funcțiilor de conducere din partid, că nu el are vreun cuvânt de spus în privința acceptării sau nu a candidaturilor și că social-democrații nemulțumiți ar trebuit „să se gândească și la partid”. Liderul PSD a lăsat a se înțelege că toți cei care lansează critici înainte de congres ar putea fi trași la răspundere.

„În Comitetul Executiv s-au adoptat o serie de criterii pentru candidaturi. Eu le spun foarte simplu că în Comitetul Executiv Național de mâine se aprobă orice dosar de candidatură sau se respinge. Nu știu cât bine le face dumnealor acest scandal exagerat, dar cred că ar fi bine să se gândească și la partidul pentru care zic că doresc să lupte și să candideze”, a declarat Liviu Dragnea jurnaliștilor.

Întrebat de ce actuali vicepreședinți, precum Nicolae Bănicioiu sau Ecaterina Andronescu, nu pot candida la congresul de sâmbătă, președintele PSD a răspuns: „Eu nu sunt sigur că nu pot candida. Mâine o să decidă Comitetul Executiv”. Dragnea a adăugat însă că, din câte a înțeles, aceștia ar avea „o problemă că nu au reușit să găsească susținere la organizațiile din care fac parte”.

Liderul PSD a mai susținut că el nici nu știe ce candidaturi au fost depuse până la expirarea termenului și a avertizat că va vorbi mai multe după congres.

„Eu m-am hotărât să vorbesc mai multe după congres, pentru ca nu vreau să influențez votul”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă riscă vreo sancțiune cei care îl critică acum, declarându-se nemulțumiți de modul în care se desfășoară alegerile în PSD, liderul PSD a răspuns: „A, eu nu mă gândesc la asta, doar lămuriri”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

ANONIM
09 Mar 2018

Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa Guimarães,-a declarat ieri că atât Dragnea cât și Mugurel Gheorghiaș sunt suspecți într-un caz de spălare de bani în Brazilia. Conform spuselor procurorului federal, Dragnea este suspectat că ar fi folosit bani proveniți din afaceri corupte din România la achiziția de proprietăți pe plaja din Cumbuco, la 30 de kilometri de Fortaleza, capitala statului Ceara.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mar 2018

Dragnea alias Daddy impreuna cu complicii e in curs de auto-distrugere pe model TITANIC versus ICEBERG//Mai nou sunt anchetate toate porcariile facute de el prin Brazilia impreuna cu coomplicii (COSTEL COMANA)care "se sinucid" in drum spre COSTA RICA...probabil ca si marmotele lui Basescu din Costa Rica simt asa un ghimpe in anus si-si pun intrebari de genul "Daca ne sinucide si pe noi Daddy?"Normal ca nu esti in siguranta cand esti in malaxorul de carne care a rontait o gramada de complici.....Costa Rica nu inseamna nimic DPDV al sigurantei unui fugar,vezi COSTEL COMANA ce a patit cu toate ca era plin de bani si de proprietati
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray