2020-07-09 05:35

Dragnea: liberalii umblă prin oraș să-și caute președinte

 |  21:35
Dragnea: liberalii umblă prin oraș să-și caute președinte

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la Alexandria, referitor la informaţiile privind propunerea pe care PNL i-ar fi făcut-o lui Călin Popescu Tăriceanu de a prelua conducerea partidului, că liberalii "umblă prin oraş" pentru a-şi găsi un preşedinte, iar Tăriceanu şi Daniel Constantin au datoria să spună cu cine de la PNL au avut întâlniri, scrie News.ro.

“Am văzut şi discuţiile din utimele zile de intensitate din ce în ce mai mare. Toate invitaţiile făcute domnului Călin Popescu Tăriceanu de a intra într-o pseudo-alianţă şi un fel de construcţie pe care nimeni nu a definit-o foarte clar, mergând până la a i se oferi postul de preşedinte al PNL. Mie îmi pare foarte rău că sunt oameni în România care nu reuşesc să înţeleagă ce s-a întâmplat duminică. Duminică românii au ales, au avut o opţiune categorică. Până la urmă este problema dumnealor că umblă prin oraş să-şi găsească un preşedinte de partid, aşa cum umblau în oraş să-şi găsească un candidat pentru municipiul Bucureşti“, a precizat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că Tăriceanu şi Daniel Constantin trebuie să spună cu cine de la PNL s-au întâlnit.

“Da, am încredere totală (în Tăriceanu n.r.) pentru că a avut un comportament corect şi cu toată această presiune politică şi la vedere şi ascunsă. Eu totuşi sper ca la un moment dat şi domnul Tăriceanu şi domnul Constantin să spună cu cine de la PNL au avut întâlniri, pentru că nu aşa cum a ieşit şi domnul Orban spunând că propunerea de preşedinte i-a făcut-o portarul de la PNL“, a completat preşedintele social-democraţilor.

Liviu Dragnea a susţinut că “românii au tot dreptul să ştie ce se discută, ce discută liderii politici, ce discută cei care decid viitorul lor“.

“Cu toate aceste presiuni, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin nu au avut nicio clipă nicio ezitare în a rupe această alianţă“, a subliniat liderul PSD. 

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că la nivelul conducerii partidului nu s-a discutat niciodată despre oferirea funcţiei de preşedinte al liberalilor lui Călin Popescu Tăriceanu, admiţând că au existat discuţii informale cu acesta în care însă nu s-a pus această problemă. Turcan a afirmat că liberalii vor să continue discuţiile cu liderul ALDE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-17Parerea ta...

DUBA ANTI-TERO
16 Dec 2016

DOI-ZECE-DOIZECE PROBA DE MICROFON........AVETI SUBIECTUL IN COLIMATOR? >>>>>>CONFIRMAT AVEM>>>INTERVENIM IN 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 START>>>>>>>>>>>>>CONFIRMT AVEM UN TZARAN BSHIT DE TELE-MORMAN IN DUBA.....SI L ADUCEM LA INTERVIU>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>B BAIETI,MAI USOR UNDE M DUCETI?......TE FACEM REGINA BALULUI...LA JILAVA
ROBI UMILI CARE CU GRâNE
16 Dec 2016

tot Islamul îl hrănesc!/Dacă nu muream in luptă la Neajlov si la Rovine/N-am mai fi avut biserici unde neamul să se-nchine!/Nu trecurăm peste veacuri ca o natie coruptă/Ci cu aspre sacrificii, si cu jertfă, si cu luptă!/Si a trebuit adesea, spre a ne salva norodul/Sângele lui Brâncoveanu să inunde esafodul/Trupul lui Ioan Cumplitul să se sfâsie-n bucăti/Umărul lui Avram Iancu să se sfarme de cetăti/Plânsul lui Vladimirescu să răsune din fântâni/Ca un preambul la imnul ”Desteptati-vă români”/Fierul scos din pieptul tării ne-a fost arma si necazul/Si coroană pentru Doja, si baltag pentru Viteazul/Muntii nostri aur poartă, am putea să fim bogati/Insă nu ne sunt salvare, ci motiv să fim prădati/Biciuiti de monstrii vremii si răpusi de neputintă/Am trecut peste milenii cu sperantă si credintă/Si-am nădăjduit că poate neamul nostru într-o zi/Printre alte mândre neamuri ca o stea va străluci...
NU MAI VREAU Să VăD
16 Dec 2016

prin blocuri cum ne mor de frig bunicii/Si nici mame disperate, ”ce le dau la ăia micii”/Nu mai vreau să-mi văd părintii dependenti de tratamente/Si cu banii pentru hrană cumpărând medicamente/Nu mai vreau să-mi văd sotia umilită la ghisee/Sau copilul dat afară, că-i sărac, de prin licee/Ca o boala fără leacuri, ca un cataclism mă sperie/Cum trăiesc în lux netotii iar capabilii-n mizerie/Eu astept Reînvierea, când din marile morminte/Vor iesi din nou Eroii înarmati c-un bici fierbinte/Si vor face curătenie printre cei ce ne-au furat/Spre a fi din nou în lume Neamul Binecuvântat! FEBRUARIE 2014
ADRIAN
17 Dec 2016

Cand o sa ajungi la Rahova, o sa ai timp sa faci stand-up comedy cat vrei tu Dragneo. Acum vad ca te incalzesti prin Teleorman. p.s. zi-i lui ponta ca-i penibil pe zi ce trece tot mai mult.
TOT EU
17 Dec 2016

Adrian oare tu nu ești penibil cu groful werner si Raluca/ Orban......asa zisa dreapta pdlista ...plecară din fsn ...niste javre politice As dorii sa fii echidistant .....să fi criticat și pe buratino cu toată grămadă de mercenari... Dece NIMENI NU VREA SA DESFIINTEZE INAMOVIBILITATEA MAGISTRATILOR.... AICI ESTE BUBA ...
TOT EU
17 Dec 2016

Adrian oare tu nu ești penibil cu groful werner si Raluca/ Orban......asa zisa dreapta pdlista ...plecară din fsn ...niste javre politice As dorii sa fii echidistant .....să fi criticat și pe buratino cu toată grămadă de mercenari... Dece NIMENI NU VREA SA DESFIINTEZE INAMOVIBILITATEA MAGISTRATILOR.... AICI ESTE BUBA ...
ANONIM
17 Dec 2016

Mai bine vezi Cum faci rost de bani ca sa susții toate proiectele faraonice cu care te lauzi. Știi ceva bai Dragnea, tara nu este Teleorman ba MAI BINE TACI ȘI FACI CIT MAI REPEDE.
CONSTANTIN
17 Dec 2016

DAR TU TATANOIULE PE UNDE UMBLI SA -I CAUTI PRIM MINISTRU ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz