2020-07-05 18:01

Dragnea, mesaj de AVERTISMENT pentru Viorica Dăncilă: ”Dacă nu vrea să stea cu Guvernul ȘCHIOP...”

 |  16:12
Dragnea, mesaj de AVERTISMENT pentru Viorica Dăncilă: ”Dacă nu vrea să stea cu Guvernul ȘCHIOP...”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, crede că președintele Klaus Iohannis nu va accepta remanierea propusă de Viorica Dăncilă. De aceea, liderul social-democraților vine cu un mesaj de ultimă oră pentru premierul României.

"Eu îi doresc succes doamnei Dăncilă să aștepte. Nu cred că va primi răspuns de la Iohannis. Eu i-am spus și îi spun, când se va decide să facă prin Parlament, dacă nu vrea să stea cu Guvernul șchiop. E singura variantă după părerea mea. Iohannis nu va accepta niciodată. Poate să vină cu 10 propuneri. O să spună că nu au ținută corespunzătoare", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MACACPEDRAGNEA
12 Mai 2019

RISE PROJECT PUBLICA IN ZIARUL TURNUL CU STIRI , O LISTA CU VIZITELE IN BRAZILIA A BORFASULUI NATIONAL SI A '' DAMELOR DE COMPANIE " , ADICA VAGABOANTELE CARE L-AU INSOTIT . AVIND IN VEDERE DIFERENTA DE PESTE 30 DE ANI DE VIATA , JIGODIA FLAUSATA POATE FI ACUZAT DE PEDOFILIE . PARTEA JENANTA E CA I-SI PLATESTE CURVELE DIN BANII ROMANIEI . DACA ARE SECHESTRU PE 23.000.000 EURO , SE POATE CALCULA USOR CA VIRSTA LUI REALA , E PESTE 500 DE ANI , DECI ACUZATIA DE PEDOFILIE DEVINE SI MAI EVIDENTA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz