2020-06-05 21:26

Dragnea, mesaj de Ziua Europei: Celebrăm Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste

 |  11:26
Dragnea, mesaj de Ziua Europei: Celebrăm Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste

Liderul PSD Liviu Dragnea afirmă, în mesajul de Ziua Europei, că celebrăm Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste, dar şi momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene. "Ne vedem la Iaşi!", afirmă el în finalul postării de pe Facebook, referindu-se la mitingul organizat la Iaşi de PSD.

"9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România şi-a proclamat independenţa de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o naţiune de sine stătătoare. Celebrăm totodată, alături de ţările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar şi momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene - Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani şi de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună", scrie Dragnea.

De Ziua Europei, el urează tuturor "La mulţi ani!".

"Ne vedem la Iaşi!", încheie el.

PSD organizează astăzi un miting la Iaşi, la care sunt aşteptaţi peste 40.000 de membri şi simpatizanţi. Liviu Dragnea va fi prezent la Iaşi, însă nu şi premierul Viorica Dăncilă. Mitingul va avea loc, în ciuda apelurilor opoziţiei şi ale unor organizaţii neguvernamentale ca acesta să fie anulat, având în vedere că 9 mai este Ziua Europei, iar la Sibiu are loc Summitul Uniunii Europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
09 Mai 2019

tu mafiot flausat imputit nu ai nicio legatura cu Europa..eventual cu hoardele bolsevice criminale care au jefuit Romania dupa 1989.totul are insa o limita,urmeaza sa dai socoteala cat de curand.timpul curge in defavoarea ta...TIC-TAC.....10-9-8-7-6-5-4-3-2--1-0 GAME OVER.....LA PUSCARIE CU MAFIOTII
CUCUVIAUA PARADITA
09 Mai 2019

Dar plavanul ala care nu este cu nimic mai inteligent decat veorica, ce legatura are? a avut noroc cu agenturili.
'' BORFAșUL NATIONAL''
09 Mai 2019

Gunoiul de TeleMorman ( de prosti ) iar s-a facut de kkat. Exclus din rândul socialistilor europeni analfabetul hot si agramat incearca prin adunarea de la Iasi a gulerelor albe cu jeg la gât sa faca o demonstratie de fortza cu ajutorul unor amarâti beti, fara dinti si fara viitor. Inca o data licheaua isi bate joc de napastuitzii adusi cu fortza pentru 50 lei si o bere. Acesta este psd. Psd uraste oamenii nevoiasi si ii folosește in propriul interes. Psd dispretzuieste tot ce este european. Psd este agentul MOSCOVEI IN ROMANIA. MADURO DE TELEMORMAN alias BORFASUL NATIONAL VA FI CURIND IN TOMBERON LA JILAVA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine