2019-10-14 23:43

Dragnea, mesaj de Ziua Marinei: Îndemânarea şi curajul de care marinarii dau dovadă le aduc respectul și preţuirea noastră!

 |  11:22
Dragnea, mesaj de Ziua Marinei: Îndemânarea şi curajul de care marinarii dau dovadă le aduc respectul și preţuirea noastră!

Liderul PSD Liviu Dragnea nu participă, miercuri, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei, la Constanţa, în schimb a transmis pe Facebook un mesaj pentru marinari de Ziua Marinei Române.

"Transmit tuturor românilor gândurile mele calde, în această zi de mare sărbătoare, în care prăznuim "Adormirea Maicii Domnului" și serbăm Ziua Marinei Române.

Îi onorăm și îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc țara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum și pe toți cei care activează în porturile noastre. Prin devotament și profesionalism fac, zi de zi, cinste României. Îndemânarea și curajul de care dau dovadă le aduc respectul și prețuirea noastră!

Responsabilitatea și loialitatea demonstrate de cei care și-au dedicat viața acestei profesii în cadrul misiunilor internaționale și exercițiilor desfășurate împreună cu partenerii noștri din cadrul Alianței Nord Atlantice, arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanțial la asigurarea securităţii colective.

Sfânta Fecioara Maria să vă însoțească și să vă ocrotească mereu!

La mulți ani marinarilor şi navigatorilor români!", a scris şeful PSD Liviu Dragnea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray