2020-05-25 07:39

Dragnea, mesaj IRONIC către Tudorel Toader: ”E cel mai BUN din regiune!”

 |  20:04
Dragnea, mesaj IRONIC către Tudorel Toader: ”E cel mai BUN din regiune!”

Liviu Dragnea i-a invitat joi pe jurnaliști în biroul său de la Camera Deputaților ca să le arate că ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu se află acolo, și l-a luat peste picior pe acesta.

Presa aflase că ministrul Justiției ar fi avut o întâlnire cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și cu Dragnea, după scandalul provocat la nivelul Coaliției în urma noului refuz al lui Toader de a semna textul ordonanței de urgență pentru modificarea codurilor penale.

Dragnea a insistat ca jurnaliștii să îl fotografieze în biroul gol ca dovadă că nu are discuții secrete cu ministrul Justiției, dar a profitat de ocazie pentru a-l  ataca pe acesta. ”Ar trebui să modificăm Constituția ca să rămână el ministrul Justiției, că este cel mai bun, nu din țară, din regiune!”, a spus președintele PSD, conform Digi24

Acesta a ținut chiar să relateze că șefa sa de cabinet l-a întâlnit pe Tudorel Toader prin clădirea Parlamentului și că acesta scotea bani de la un bancomat, Dragnea susținând că aceasta ar fi dovada că nu venise să discute despre Justiție. 

Totodată, Dragnea a spus că își dorește să nu se mai discute despre ordonanța de urgență pentru modificarea codurilor penale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Apr 2019

ati intins coarda prea tare si deja pluteste in aer excluderea PSD din UE si articolul7 pe justitie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine