2020-07-02 19:24

DRAGNEA, mesaj pentru Bruxelles, din Slobozia: „Nu am intrat în UE pentru a ne întoarce la frică şi teroare…”

 |  20:27
 DRAGNEA, mesaj pentru Bruxelles, din Slobozia: „Nu am intrat în UE pentru a ne întoarce la frică şi teroare…”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sâmbătă, că este „un pro-european convins şi un pro-american mult mai convins", subliniind că ţara noastră a dorit să intre în Uniunea Europeană „pentru o viaţă mai bună, şi nu pentru a reveni la frică şi teroare", informează Agerpres.

„Sunt un pro-european convins şi un pro-american mult mai convins, dar noi am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare. Am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru a avea acces la dezvoltare şi pentru a avea un minim respect, nu cerem mai mult respect decât dăm noi, decât oferim noi", a declarat Dragnea la Conferinţa extraordinară a PSD Ialomiţa, desfășurată la Slobozia. El a pledat apoi „pentru micul colţ de lume" românesc: „Ne-am purtat frumos şi ne purtăm frumos în continuare, cerem doar dreptul de fi ascultaţi, doar dreptul de a pune pe masă nişte argumente, nu se poate ca tot ceea ce spunem noi, tot ceea ce facem noi, să fie criticat, lovit, blocat, şi ceea ce spun ceilalţi, care înseamnă o serie întreagă de minciuni, să fie luate de bune, fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem? Este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume, al nostru?". Conducerea PSD a participat, sâmbătă, la Conferinţa extraordinară a PSD Ialomiţa, în cadrul căreia 400 de delegaţi l-au ales în unanimitate pe senatorul Marian Pavel în funcţia de lider al organizaţiei judeţene, în locul lui Marian Neacşu, exclus din partid. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mar 2019

bai pulica flausat...nu esti tu in masura sa hotarasti asa ceva//tu nu ai nici 5% din voturi cu grupul tau mafiot.Daca vrei sa scoti Romania dinnUE trebuie referendum....si o sa va duceti dracului oricum
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mar 2019

sau mai e o varianta pentru voi...va declarati republica CIORDISTAN..si plecati dupa MAzare in Mozambic
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz