2020-07-14 04:10

Dragnea ne ține în SUSPANS: Ce anunț va face duminică seara

 |  16:52
Dragnea ne ține în SUSPANS: Ce anunț va face duminică seara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că anunțul său privind alegerile prezidențiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens, potrivit MEDIAFAX.

„Nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el. „Am văzut după declarația mea, după interviul meu de ieri (marți - n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candidatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit MEDIAFAX. El a mai afirmat că susține în continuare ca alianța PSD-ALDE să aibă un candidat comun. „Cred că vom ajunge la acest rezultat. Așa că nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a conchis liderul social-democraților.

 

Liviu Dragnea a spus marți, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidențialele din toamnă, că PSD se va pronunța pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare. Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, despre declarația liderului PSD Liviu Dragnea legată de o eventuală candidatură la prezidențiale, că este convinsă că va exista o discuție despre acest subiect în partid.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2019

Dictatorul se pișe pe membrii psd. Decizia o ia singur. El se crede psd. Paranoia ciumei rosii .'' SOMNUL NATIUNII NAȘTE MONȘTRI '''. DOAR INDIFERENTA SI NEPASAREA UNUI POPOR CA ROMANII , POT NAȘTE ASEMENEA DEMENTI IRECUPERABILI. PE 26 # HAI LA VOT SA SCAPAM ROMANIA SI EUROPA DE MAFIA PSD-ALDE-UDMR. VOTATI. DA. LA REFERENDUMUL ANTI-HOTIE -ANTI - CIUMA ROSIE BOLȘEVICA.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
22 Mai 2019

ati tiparit si voi niste milioane de voturi asa pe blat? ca sa ziceti ca au votat mortii din ultimii 150de ani cu CIUMA ROSIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz