2019-12-08 18:46

DRAGNEA: Nu cred că amnistia și grațierea vor fi pe ordinea de zi la CEX. Nu mi se va cere DEMISIA

 |  11:24
DRAGNEA: Nu cred că amnistia și grațierea vor fi pe ordinea de zi la CEX. Nu mi se va cere DEMISIA

Liviu Dragnea a răspuns ”nu cred” când a fost întrebat de ziariști dacă pe agenda ședinței CEX de azi va fi subiectul amnistiei și grațierii. Întrebat dacă i se va cere demisia, Dragnea a spus ”Nu”, dar a refuzat să discute mai multe, promițând o conferință de presă la finalul ședinței.

Ședința conducerii PSD se anunță una tensionată, cu mai mulți lideri nemulțumiți de modul în care Dragnea conduce partidul, dar, potrivit informațiilor G4Media.ro, aceștia au fost convinși de președintele PSD să nu deschidă subiectul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
01 Sep 2018

PUSCARIASULE , MERGI PRINTRE TARANI , SA TE SCUIPE . AI DISTRUS PARTIDUL SI DESTRAMAT TARA . SA VEDEM IN DECEMBRIE , DACA APARI LA UNIRE >
ANONIM
01 Sep 2018

Nu va aparea la ,,UNIRE '',acolo apare sasul hot de case cu Macovei ,
ANONIM
01 Sep 2018

Mergi in Alexandria sa vezi ce spune de el . Toti vorbesc in soapta si se uita , daca vecini ii aude peste gard . Totul este controlat de mafia lui . Orasul este mort , tineri au plecat . Doar citeva macelari , magazine ale clanului si combinatul de porci cu fabrica lui functioneaza . Multi sunt paznici , sau se invirtesc pe linga afacerile lui .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray