2019-09-22 09:41

Dragnea nu PARTICIPĂ la Ziua Națională. Care e MOTIVUL

 |  19:28
Dragnea nu PARTICIPĂ la Ziua Națională. Care e MOTIVUL

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va participa la manifestările de Ziua Națională, biroul de presă al PSD precizând că „medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat luni unde va merge de 1 Decembrie, el spunând că are foarte multe invitații, că nu a luat încă o decizie și că speră să fie într-o stare de sănătate bună. "Am foarte multe invitații și o să aleg zilele acestea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună", a spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-29Parerea ta...

HA, HA , HA...!
29 Noi 2018

Pai, la Jilava nu o sa fie tot frig ? Acest borfas nu mai poate iesi in lume. Oriunde ar merge va fi huiduit si injurat. Golanul asta a distrus Romania economic, social si a divizat-o cu haznaua 3 urât mirositoare. Locul lui este la Jilava.sau la BELU.
COTTY
30 Noi 2018

Deci borfasul va face sarbatorile de iarna la vila sa din Brazilia deoarece asculta indicatiile medicului. In fond trebuie sa-i arate si curvistinei domeniile din Brazilia ca doar n-o sa suporte degeaba langa ea tzap batran...
ANONIM
30 Noi 2018

TELEMORMANEANULUI CĂPCĂUN II ESTE FRICA DE MOARTE , DE PRAFUL DE PUSCA CE IL VOR AVEA IN DOTARE , ASUPRA LOR, FORTELE MILITARE SI CELE DE ORDINE PUBLICA CARE VOR SUSTINE PARADA DE ZIUA NATIONALA A RO 1 DECEMBRIE. EVITA SA FIE DECORAT CU PLUMB SAU OTEL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray