2019-10-23 06:15

DRAGNEA nu stă la discuții: Legile justiţiei şi modificările la codurile penale VOR FI ADOPTATE până la finalul actualei sesiuni parlamentare

 |  20:11
DRAGNEA nu stă la discuții: Legile justiţiei şi modificările la codurile penale VOR FI ADOPTATE până la finalul actualei sesiuni parlamentare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că legile justiţiei şi mădificările la codurile penale vor fi adoptate până la finalul actualei sesiuni parlamentare.

”Aşa cum spus şi anul trecut, până la finalul sesiunii legile justiţiei să fie adoptate şi au fost adoptate, dar asta nu înseamnă că s-au făcut sub presiune şi la legile justiţiei articolele declarate neconstituţionale de Curte vor fi modificate în raport cu ceea ce a decis CCR. Iar la codurile penale la fel, cu dezbateri largi, sper cu aceeaşi implicare pentru care le mulţumim şi CSM şi asociaţiilor de magistraţi şi cu o comunicare mult mai bună şi directă cu Consiliul Europei, cu Comisia Europeană, în aşa fel încât schimbul de informaţii să fie cel corect şi să avem la final nişte coduri penale pe care trebuie să le modificăm din cel puţin trei motive”, a afirmat Dragnea, potrivit News.ro.

El a vorbit despre directivele europene 42/2014 şi 343/2016 care trebuie să fie transpuse în legislaţie până în aprilie pentru că în caz contrar există un risc de infrigement.

”Al doilea motiv, deciziile CCR care, ne place sau nu ne place, sunt obligatorii şi deciziile CEDO. Sunt cele trei motive principale pentru care codurile penale trebuie modificate. Astea sunt explicaţiile, sunt simple şi calendarul este până la sfâşitul acestei szesiuni parlamentare”, a completat liderul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

si in concluzie se va intampla asa 1-articolul7 excludere din dreptul de vot in UE si fonduri ZERO,dupa care 2-TRiBUNAL MILITAR EXTRAORDINAR PE MODEL NUREMBERG sub control international
ANONIM
10 Mar 2018

Sigur ajungi la puscarie mizerie olteneasca , analfabet si borfas ce esti tu, si mizeriile de langa tine.
JUSTITIABILUL
11 Mar 2018

PSD trebuie scos urgent in afara legii. Ceea ce a demonstrat prin fapte, cu ocazia acestui congres ADUCE GRAVE PEREJUDICII SIGURANTEI NATIONALE. Parchetul General trebuie sa se autosesizeze. PARTIDELE DIN OPOZITIE TREBUIE SA DESCHIDA ACTIUNE PENALA IMPOTRIVA PSD.
APOLITIC.
11 Mar 2018

Da , psd nu mai este de mult un partid. S-a radicalizat si s-a transformat in ORGANIZATIE MAFIOTA cu ramificatii in teritoriu si condus de un "" capo di tutti cappi '' borfas de TeleMorman (de prosti). La intrunirea mafiotilor de sambata am vazut cu totii cea mai mare concentrare de borfasi si hoti pe metru patrat sub obladuirea jandarmeriei. Aceasta organizatie mafiota trebui scoasa in afara legii urgent.
ANONIM
11 Mar 2018

EI AU stat in piata Universitatii Atunci s au impartasit cu droguri Pana atunci nu aveau habar ca exista asa ceva ,apoi s au invatat si uite au imbatranit si nu mai pot fi opriti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray