2019-08-18 14:50

Dragnea nu vrea suspendarea lui Iohannis. Ce referendumuri vrea să facă

 |  22:32
Dragnea nu vrea suspendarea lui Iohannis. Ce referendumuri vrea să facă

Liviu Dragnea a declarat că nu are în plan începerea procesului de suspendare a președintelui Klaus Iohannis tocmai pentru că nu vrea să-i facă pe plac acestuia și să-l pună în situația de a se victimiza.

”Cred că vrea suspendarea pentru a avea tribună, pentru a merge în țară să se victimizeze. Nu ne interesează asta. Eu nu sunt interesat de ideea de suspendare”, a insistat liderul PSD.

Totodată, Liviu Dragnea l-a acuzat pe Iohannis că de când a devenit președinte nu a făcut decât să creeze crize politice care nu fac bine României.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că social-democraţii intenţionează să organizeze, în această primăvară, două referendumuri pe tema familiei formată dintr-un bărbat şi o femeie şi despre eliminarea imunităţii, inclusiv pentru preşedintele României.

"Noi avem în minte alte două referendumuri pe care le vom declanşa. Este un referendum pe care ne-am angajat să-l declanşăm cu tema «familia». S-au strâns peste 3 milioane de semnături şi este o temă de interes major, care ţine de substanţa societăţii noastre. Iar a doua temă, eu am spus-o de un an şi jumătate în spaţiul public şi o spun în continuare, chiar dacă unii colegi de-ai mei s-au supărat la vremea respectivă, un referendum privind regimul imunităţilor din România. Eu am spus-o mereu şi susţin în continuare: nu sunt de acord cu imunitatea parlamentară, dar nici cu cea a preşedintelui", a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că în refrendumul pe care PSD doreşte să îl organizeze este vorba despre "imunităţile tuturor".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Alegerea de după alegeri A trecut și rândul ăsta de alegeri, PSD s-a reîntors la butoane, o euforie roșie plutește peste țară dar, cu toate astea, Liviu Dragnea nu e pe deplin mulțumit. Parcă ceva lipsește. Asemenea conducătorului de oști care tocmai și-a decimat adversarii - e drept, în alegeri, varianta modernă și mai puțin sângeroasă a bătăliilor medievale -, Dragnea face ochii roată peste câmpul de luptă și nu înțelege de ce, așa victorios și adulat cum este el, nu poate face chiar tot ce vrea. Doar “the winner takes it all”, așa l-a învățat un cântec care i-a marcat tinerețea
15 Dec 2016
Perfectul referendum PSD-ist Inumană alegerea datei de 11 octombire pentru alegerea marelui şef al celui mai mare partid al României. De cu zori, social-democraţii zeloşi s-au prezentat la urne să-şi voteze unicul candidat. Nici baronimea nu s-a simţit bine. În loc să-şi numere banii la gura şemineelor pe o zi ploioasă şi friguroasă, grofii PSD au fost obligaţi să numere voturile lui Dragnea, să raporteze prezenţa la vot la oră fixă, ba, de ce nu, şi voturile pro-Dragnea
11 Oct 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray