2020-06-02 02:51

Dragnea o AMENINȚĂ pe Kovesi: ”Voi începe să VORBESC”

 |  16:37
Dragnea o AMENINȚĂ pe Kovesi: ”Voi începe să VORBESC”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu a fost chemat până acum la DNA, dar nu exclude ca în perioada următoare să se întâmple acest lucru. Dragnea susține că nu a discutat cu Kovesi la ambasada Franței, dar campania din ultima perioadă îi ridică multe semne de întrebare și promite că va începe să vorbească.

”Nu, nu am fost chemat la DNA. Eu n-am fost chemat până acum, dar asta nu înseamnă că nu pot fi chemat. După o asemenea campanie, nu știu dacă a mai fost o asemenea campanie în România, cu ciorbe reluate, reîncălzite. Eu am o mulțime de semne de întrebare și voi începe să vorbesc.

Nu am vorbit la ambasada Franței. Doar prin privire nu poți comunica nimic”, a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-17Parerea ta...

ANONIM
17 Iul 2017

BROSCARE REPETENTUL NATIUNII O SA VORBESTI CAT MAI CURAND LA VORBITOR DAR DIN INTERIOR...........
FANTOMA LUI COSTEL COMANA
17 Iul 2017

buhuhuuuu si eu vreau sa vorbesc am aranjat un spiritist sa ma reprezinte avocat la DNA
ANONIMUS
18 Iul 2017

DNA are si bile albe si bile negre. Dar pe ansamblu incearca sa faca lumina in multe lucruri necurate. Ca acest lucru nu convine multor politicieni si celor care au facut averi peste noapte demonstreaza improscarea cu noroi a acestei institutii.
TIANU GHEORGHE
18 Iul 2017

Anonimule , v- a pus Dragnea bros- coiu - n gât de ati casunat toti pe el ? De 6 case nimic, de Berceanu, Videanu , Boagiu , Basescu vad ca nu-i muscati de cur toata ziua buna ziua !
ANONIM
18 Iul 2017

Cum considerați că ar putea justifica Liviu Dragnea reținerile, de la "a vorbi", pe care susține că și le impune ?
ANONIM
19 Iul 2017

Anonimus îmi spui si mie ce lucruri bune a facut DNA-ul in afara de razbunarile politice si zecile de arestări a comanda?Daca le-ar fi confiscat averile tuturor si ar fi folosit banii aceea in favoarea României a si fi spus Bravo DNA,dar in aceste conditii nu pot sa spun decit Rusine Kovesi,locul tău e lîngă infractori.Esti o mizerie umană si o securista nenorocita,care ai distrus viața unor oameni nevinovati.Sper sa faci puscărie pe viață si să ajungă acolo si fostul tău soț, dar si fratele tau infractor.
ANONYMOUS
20 Iul 2017

Pana la urma goazele vor iesi la suprafata si se va dovedi adevarata fata a teleolteanului.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine