2019-10-15 16:50

DRAGNEA o dă la întors cu legea AMNISTIEI. Vezi ce spune acum liderul PSD despre șansele unui eventual proiect

 |  21:24
DRAGNEA o dă la întors cu legea AMNISTIEI. Vezi ce spune acum liderul PSD despre șansele unui eventual proiect

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu crede că va fi iniţiată o lege a amnistiei şi graţierii, dar acest lucru trebuie întrebat la Ministerul Justiţiei, adăugând însă că sunt necesare norme pentru ca asupra justiţiei să nu mai aibă loc "influenţe".

Întrebat despre posibilitatea unei legi privind amnistia şi graţierea, Dragnea a răspuns: "Întrebaţi la Ministerul Justiţiei, nu ştiu. (...) Eu nu cred că va veni".

El a precizat că se impune însă la Ministerul Justiţiei să ia în calcul alte solicitări venite din sistem. "Eu cred că se impune ca Ministrul Justiţiei să ţină cont de toate discuţiile, întâmplările din ultimii ani. Trebuie să se aplece cu atenţie faţă de toate solicitările care au venit din partea judecătorilor, în special, în ceea ce priveşte infrastructura, salarizarea, alte drepturi, şi să se gândească la un sistem care să protejeze judecătorii de orice alte influenţe", a spus el.

Preşedintele PSD a spus că nu mai este la fel de sigur ca înainte că nu există "influenţe" din partea unor politicieni în justiţie.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, pe 9 ianuarie, că înfiinţarea a două penitenciare nu ar rezolva problema supraaglomerării din închisori şi a spus, referindu-se la o eventuală lege a amnistiei, că, în această situaţie, există două soluţii: ori construieşti o casă, ori mai dai pe cineva afară din casă.

"Dacă nu finalizăm aceste discuţii pe oportunitate, cred că este anormal să ne pronunţăm dacă există sau nu există o astfel de lege", a spus Florin Iordache, despre o eventuală lege a amnistiei şi graţierii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16Parerea ta...

MITA BICICLISTA
16 Ian 2017

Te mananca ? Si pe mine. Vrei saa scarpini tu?
ANONIM
18 Ian 2017

DACA SE DORESTE SALVAREA RO; – DRAGNEA TREBUI E ARESTAT PT SARACIREA JU D TR , PT JEFUIREA PADURI LOR IMPREJMUITE CU GARD E LECTRIC , PT JEFUIREA TER ENURILOR AGRICOLE SI DIN INTRAVILAN DIN JUD TR. n– TARICEANU-NIMFOMANU – TALHAREANU TREBUIE AR ESTAT PT JEFUIREA ECONOMI EI NATIONALE SI PT NEGLIJ ENTA (PROSTIE NATIONALA). – IORDACHE TREBUIE CAZAT LA BALACEANCA SAU P OROSCHIA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray