2019-12-06 04:40

Dragnea, o nouă VALIZĂ de documente împotriva lui Iohannis: ”E un președinte de CARTON, susținut de statul paralel”

 |  16:48
Dragnea, o nouă VALIZĂ de documente împotriva lui Iohannis: ”E un președinte de CARTON, susținut de statul paralel”

O nouă săptămână, un nou episod din serialul Valiza. Președintele PSD, Liviu Dragnea a venit în fața jurnaliștilor cu o nouă valiză cu documente care, susține el, ar trebuie să îl îngroape pe președintele Iohannis. A scos din valiză câteva stick-uri de memorie, după care a invitat presa să vadă, pe monitorul special instalat, un filmuleț despre averea președintelui Klaus Iohannis.

Liderul PSD a venit cu „a doua valiză”, despre care a spus că „un localnic din Sibiu a zis ca a găsit-o în curte și a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten”.

Liviu Dragnea și-a început conferința făcând referire la „activitatea posibil infracțională a domnului Iohannis” și la faptul că investigații „bine documentate” care îl vizează nu se bucură de suficientă vizibilitate. „Aceste știri ori nu se prezintă, ori mor repede. Și am zis să le tot reiau eu, pentru că atunci când sunt date în direct... România au un drept legitim să știe cine este și ce a făcut acest personaj”, a spus liderul PSD.

Despre Klaus Iohannis, pe care l-a numit, iar, „președinte fals”, Liviu Dragnea a spus că a fost „pus în vitrină și susținut de statul paralel”.

„Ceea ce vedem la acest președinte fake, adică fals, este un personaj de carton susținut de statul paralel. Mulți l-au descris ca un șef de clan, cu toate acțiunile întreprinse. Putem vorbi despre 17 dosare penale. Acest domn care vorbea despre penali și despre penalii cocoțați în vârful statului. Păi dumnealui este penal, deci s-a cocoțat în vârful statului. În timp ce făcea pe Albă ca Zăpada și arăta cu degetul era posibilul penal în vârful statului”, a declarat Dragnea.

Tot despre președinte, șeful PSD a spus că este „un președinte fals, un președinte mincinos și care a fost dovedit de instanțele civile din România că a comis infracțiuni”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-12

In legatura cu acest articol...

Iohannis FACE PRAF Guvernul Dăncilă: ”E un ACCIDENT al democrației”
Parerea ta...

PAINE SI CIRC.....
12 Noi 2018

.....oferite de porcarul puscarias pentru a ascunde haosul din guvern si bataia de joc fata de poporul roman. Dupa doi ani de NEguvernare Romania are cea mai mare rata a inflatiei din U.E. roborul dus la 3,7% , supraacciza la carburanti , deficitul balantei comerciale dus la un miliard euro pe luna , taxele locale marite , 18000 de PFAuri inchise , nici un metru de autostrada , spitalele infecte , manuale scolare tiparite gresit de clientela psd , 59 de copii morti de rujeola si tot atatea familii distruse , datoria externa a RO. dusa la peste 100 miliarde euro , RO. izolata in plan extern , 40 mil. euro aruncati pe un referendum inutil , distrugerea sistemului judiciar pentru salvarea borfasului draknea de puscarie , un guvern plin de inculti si analfabeti , lipsa bani de pensii si salarii din cauza investitiilor O , IN SCHIMB ACEST GUVERN MAFIOT SI-A ACORDAT PENSII SI INDEMNIZATII SPECIALE SI TOT FELUL DE PRIVILEGII . SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD ESTE SALVAREA ROMANIEI, IAR PORCARUL HOT SI BORFAS draknea EXECUTAT IN PIATA VICTORIEI UNDE A GAZAT 100000 DE OAMENI PASNICI.
AI BELITO BELINI
12 Noi 2018

BAI TROGODITULE MAFIOT SI GASCA , sa facem socoteala ; DACA ARE 6 CASE VECHI CAZUTE , CU IGRASIE SI 150 ANI VECHIME , VALOAREA LOR DE PIATA ESTE 15 - 20 - 30 - 40 MII EURO . DECI 30 SAU 50 MII FAC ; 180 000 SAU MAXIM 300 000 MII EURO . IAR TU AI TOT JUDETUL , 10 - 20 - CEAPEURI , FERME , BELINA SI LA MARE , FIRMA TELDRUM , FIRMA ABATORU MAGAZINELE LUI FITU , MASINILE , MASUNA LUI FITU VW CU TUNARE DE 85 000 EURO - FURAT DIN ULEIUL UTILAJELOR TELDRUM , IN BRAZILIA, ACTIUNI LA PURTATOR , IN BANCI SI ALTE HOTI ASCUNSE CA VILCOV . DACA FACI SOCOTEALA AI CIRCA 600 - 800 - 999 MILIOANE EURO SUB CLOSCA DECI DE 150 - 200 ORI MAI MULT DE CIT EL .. DIN ACEASTA CAUZA TE URMARESTE MAFIA M SA LE DAI BANI CA AI DE UNDE .. SA VEDEM LA URMA CUM EISE . AI INDATORAT TARA CU 1 - 2 - 3 MILIARDE EURO PE LUNA , DE NICI ISARESCU NU MAI SPUNE SAU STIE .
# STOP CARDIAC
14 Noi 2018

ATENŢIEEE !!! : vă poate AFECTA emoţional ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray