2019-11-15 00:33

DRAGNEA, pledoarie pentru AMNISTIE: „Este un act de DREPTATE, nu de clemență!”

 |  10:28
DRAGNEA, pledoarie pentru AMNISTIE: „Este un act de DREPTATE, nu de clemență!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că amnistia nu este un act de clemenţă, ci un act de dreptate, pentru că este vorba de ”procesele a mii de oameni cu probe false”, informează News.ro.

”Aş vrea să vă spun motivaţia pentru amnistie şi graţiere. Intră în contradicţie cu ce spunea domnul Toader şi cei care susțin că ar fi un act de clemenţă. Eu consider a fi un act de dreptate! Vorbim de procesele a mii de oameni pe probe false, protocoale. Cum să acordăm clemenţă unui om care a fost condamnat nevinovat? Că trebuie dată prin OUG, că trebuie adoptată prin Parlament, ceva trebuie făcut. Nu putem doar să constatăm toate abuzurile, sper că o să mai iasă la iveală. Spuneau în scrisoarea aia că de asta reprezint o vulnerabilitate pentru partid, că nu se poate vorbi despre asta. Am mai spus, dacă eu nu mai exist, Iohannis, #rezist, toţi aceşti oameni odioşi vor spune că legile justiţiei sunt bune? (...) Nu mai exist eu, o oră nu mai sunt, stingem lumina?! Continuaţi discuţia despre amnistie. E necesară sau nu? Bun, să dea cu excepţia lui ăla. Dar ce facem cu sutele de judecători care au dosare la DNA? Dacă nu se şterg, cum avem garanţia că ei judecă cum le dictează conştiinţa? Dacă dosarele dispar, dincolo de mine, dincolo de alţi oameni politici, oameni de afaceri distruşi, îi dăm la o parte pe toţi. Măcar pentru judecătorii care sunt în continuare presaţi şi intimidaţi”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a spus că, ”după o asemenea perioadă neagră, trebuie să dai o amnistie”.

”Nu cred că s-a inventat un alt instrument prin care cei nevinovaţi să scape de această nenorocire. Nu zic să o dea mâine, pot să nu o dea deloc, dar la un moment dat va trebui. La fel şi o amnistie fiscală. Nu spun să nu mai plătească hoţii, dar sunt companii care nu mai pot participa la licitaţii. Toate aceste lucruri trebuie analizate şi discutate foarte deschis. Eu nu am început această luptă în ideea că o să dăm amnistie”, a susţinut Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

NEGRO
24 Sep 2018

M-ai convins mosule, meriti sa fii liber. Ai furat cat ai putut, ai ajuns bine, acum ai metresa minora, merita sa te bucuri de viata. Ce sa faci intre patru pereti cu gainarii, dumneata care ai furat jumatate din Romania. iar frumoasa corectata sa-ti duca dorul. Esti mare, mestere. Zombii PSD te-au pus unde meriti, altul mai bun nu au, asa ca dai drumul la amnistie. Si pentru gainari, si pentru oligarhi, si pentru interlopii din randurile carora te-ai ridicat si te prelingi... M-ai convins, miselule! Daca nu dumnneata, atunci cine? Daca nu acum, cand? Mosule, meriti toata milostenia noastra. Crezi ca vei reusi? Eu nu te vad decat in calitate de fugar international in indepartata Brazilie sau in micuta Costa Rica. De meleagurile noastre nu prea ai parte, creatura KGB-ista!
MAFIA CEKA
24 Sep 2018

TOTI HOTII PRIMARII , DIRECTORII , SEFII DE AGENTII GUVERNAMENTALE SI PARLAMENTARII , FURATI TARE SI CU SPOR . VINE GRATIEREA SI AMNISTIA , LUI MAFIOTUL COMORA DE TELEORMAN DRAGNEA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray