2020-04-10 07:15

DRAGNEA poate fi liniștit! UDMR s-a răzgândit și votează BUGETUL propus de Guvernul PSD-ALDE

 |  15:12
DRAGNEA poate fi liniștit! UDMR s-a răzgândit și votează BUGETUL propus de Guvernul PSD-ALDE

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că, în urma discuţiilor privind proiectul de buget, acesta arată cu totul altfel decât în urmă cu două-trei săptămâni şi, dacă nu se schimbă nimic la votul pe capitole, formaţiunea va susţine legea bugetului, la votul final, informează News.ro.

Kelemen Hunor a spus, joi, că, în ceea ce priveşte proiectul de buget, lucrurile arată cu totul altfel faţă de acum două-trei săptămâni.

„De aceea noi am considerat şi am luat şi o decizie, dacă astăzi, mâine, când în cursul dezbaterilor se vor vota articolele pe capitole, pe anexe, nu se va schimba nimic în ceea ce priveşte discuţiile noastre, atunci la votul final vom susţine legea bugetului", a spus el.

Kelemen a adăugat că este important ca administraţia centrală şi locală să aibă bugetul aprobat.

„Este important cât mai repede autorităţile locale şi tot ce înseamnă administraţia centrală şi locală, sănătatea, învăţământul să aibă bugetul aprobat. Investiţiile să fie aprobate şi să ştie toată lumea, începând de săptămâna viitoare, pe ce se poate baza. Oricum am pierdut două luni de zile, e o pierdere uriaşă, mai ales în zona de investiţii, şi de aceea noi considerăm că în acest moment dacă lucrurile rămân aşa cum au apărut în proiectul şi în raportul pregătit de Comisia de buget-finanţe se poate aproba acest buget şi sperăm că anul viitor în decembrie cel târziu vom aproba bugetul pentru 2020", a afirmat Kelemen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

MAFIA PSD.
14 Feb 2019

Puscariasul porkar dublu condamnat penal pentru furt din banii de hrana a copiilor orfani din Teleorman ( draknea) NU VA MAI '' STA LINISTIT'' CÂTE ZILE VA AVEA. TREBUI SA RASPUNDA PENTRU DEZASTRUL IN CARE A DUS ROMANIA SI TOATE HOTIILE DIN BANI PUBLICI SI EUROPENI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine