2020-08-10 02:25

DRAGNEA, poză la WASHINGTON cu un „greu” al administrației TRUMP. Vezi ce comentariu a făcut pe FACEBOOK liderul PSD

 |  21:16
DRAGNEA, poză la WASHINGTON cu un „greu” al administrației TRUMP. Vezi ce comentariu a făcut pe FACEBOOK liderul PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat pe contul său de Facebook, miercuri seară, prima fotografie din timpul vizitei în Statele Unite, de la întâlnirea cu generalul Michael Flynn, cel care va ocupa postul de consilier pentru securitate națională în administrația Trump.

„Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump. Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni”, scrie Liviu Dragnea, care nu se află însă în calitate oficială peste Ocean, costurile deplasării fiind acoperite de PSD. „L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră”, încheie postarea liderul PSD.

Miercuri, spre Washington a plecat și premierul, imediat după ședința de Guvern la care a participat președintele Klaus Iohannis. Nici Sorin Grindeanu nu se va afla în calitate oficială la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, costurile deplasării sale fiind acoperite tot de PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
18 Ian 2017

MIKE FLYNN NU ARE NIMIC I N COMUN CU MAFIA PENALILO R DIN PSD................ ....ORICE TIGAN VREA SA-S I FACA POZE CU MADONNA... ...........BRUCE LEE..... ............PANTERA ROZ.. ..............DOAR-DOAR S A FURE CEVA.........CIORD ELES CORDELES............ ...VERIFICATI-VA PORTOFEL ELE.....A TRECUT PSD PRIN CARTIER
AEROPORT
18 Ian 2017

Dragnea vezi ca poate vei fi luat de pe aeroport s i dus la jilava pentru a te acomoda cu celula.asa ca mai bine sa ramai in s ua sa cultivi cartofi .
F-B-I
19 Ian 2017

SPURCACIUNEA DRAC-NEA LA PLIMBARE PE BANII MAFIEI. ..............SI ROMANIA ESTE IN STRADA.......STRI GA PSD-MAFIE............. ....AFARA CU MAFIA DIN TA RA................CAND VI NE DRAC-NEA SA-I PUNETI C ATUSELE
CONSTANTIN
19 Ian 2017

ASTIA NOI DIN ADMINISTRAT IA SUA OARE OR STI CA AU DAT MANA CU UN INFRACTOR CONDAMNAT DEFINITIV ?
OM NORMAL
19 Ian 2017

Bai tembeli comentatori, de ce nu a-ti iesit in st rada la prostiile faciute de CIolosisti anul trecu t. Acum ca aveti mai mute facilitati pentru tineri , nu vedeti realitatea. P entru 50l lei luati pentr u a participa la manifest atii sunteti ,,patrioti,, Vai ce vremuri va astea pta. In Ungaria O.N.G. st ii lui Soros au fost INTE RZISI.....Nu ar trebui sa aveti si voi o tara..... Oricum poporul roman are 20 mil. loc. nu cateva sute de drogati intelectu al......RUSINE....Oare av eti parinti in tara asta. ....
COST....DESTEPT
19 Ian 2017

Mare destept ai ajuns...C onst.....cred ca trebuie sa faci inca o data clase le primare .....multi nu cititi nicio carte in via ta asta....nici nu stiti un text de lege......si c omentati cine intra la mi titica....Habar nu aveti de nimic in viata ONG is ti fara minte si fara tar a..
TRIFAN GRIGORE
20 Ian 2017

Al nostru este condamnat(penal).
IONESCU
26 Ian 2017

Este la fel de penal sau este cinstit?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz