2020-08-10 19:32

Dragnea, primele EXPLICAȚII despre starea de sănătate: ”Eu urmez MEDICUL, acolo mi-a zis Irina să merg”

 |  15:28
Dragnea, primele EXPLICAȚII despre starea de sănătate: ”Eu urmez MEDICUL, acolo mi-a zis Irina să merg”

Președintele PSD, Liviu Dragnea a oferit primele explicații despre starea de sănătate și alegerea spitalului privat în prima apariție publică de după internare. Dragnea a motivat alegerea prin faptul că a urmat recomandarea Irinei Tănase și faptul că nu a dorit să tulbure activitatea unui spital de stat.

” Jurnalist: De ce nu am avut parte de o comunicare oficială despre starea de sănătate?Liviu Dragnea: Nu am vrut să fac din asta un caz național cu acoperire publică foarte mare. E o chestiune personală. Nu am vrut să tulbur activitatea spitalului. E un spital românesc, cu capital 100% românesc. Eu urmez medicul, un medic pe care îl știu demult, care a reușit o intervenție foarte complicată la Irina și acolo mi-a zis să merg.

Jurnalist: De ce nu ați mers la Spitalul Militar?Dragnea: Respect medicii de la Spitalul Militar, dar când eram în Teleorman, aveam doi medici la care mergeam în permanență. Aici la fel” a declarat Liviu Dragnea după ședința Cex a PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
25 Mar 2019

DA MERGI IN P...A MATII LA DOCTORII DE LA SALELELE SI DE LA GRATIA CARE TE-AU AJUTAT SA AJUNGI UN STRIGOI NATIONAL..............................
ANONIM
25 Mar 2019

CINE DECIDE SOARTA MILIOANELOR DE ROMANI ; UN RETARDAT, TICALOS, BANTIT,ETC CARE NU STIE DACA INTRA SAU LA PUSCARIE ..........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz