2019-10-20 03:45

Dragnea răspunde ironiilor lui IOHANNIS: Ar fi bine să nu ne mai jucăm cu vorbele și glumiţele

 |  08:01
Dragnea răspunde ironiilor lui IOHANNIS: Ar fi bine să nu ne mai jucăm cu vorbele și glumiţele

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat suprins de ironiile presedintelui Iohannis, afirmand la Realitatea TV ca se astepta la cu totul alt discurs intr-un moment de maxima importanta pentru tara, in care glumele nu-si au rostul. Va reamintim ca, in discursul pe care l-a avut la depunerea jurământului noilor ministri la Guvern, seful statului a spus: "Domnul Dragnea aflarăm de la televiziuni că sunteţi singurul care cunoaşteţi programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei".

”România este într-o situaţie care poate fi foarte bună sau într-una în care decidenţii din statul român nu reuşesc să aibă capacitatea de a contribui la un climat de dialog. Eu o să promovez tot timpul dialogul, nu conflictul politic, dar m-aş fi aşteptat la altfel de discurs şi altfel de observaţii într-o ceremonie de asemenea nivel şi în palatul prezidenţial”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a arătat că nu este preocupat de consideraţiile lui Klaus Iohannis legate de programul de guvernare, dar a avertizat că este datoria celro cu putere de decizie în statul român să sprijine Guvernul.

”În ce priveşte cifrele la care s-a referit preşedintele, eu nu de acolo îmi fac probleme sub nicio formă pentru că noi nu am făcut un program de guvernare mincinos, ci unul elaborat foarte bine. În schimb, mă aştept şi cer tuturor instituţiilor statului să sprijine acest guvern. Este Guvernul României şi este obligaţie tuturor oamenilor cu decizie în acest stat să sprijine acest guvern şi să nu-i pună piedici. Ar fi bine să nu ne mai jucăm niciunul nici cu vorbele, nici cu glumiţele, nici cu acţiuni văzute sau nevăzute”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că el şi PSD vor colabora "fără nici un fel de rezervă" pe proiecte cu preşedintele României şi că există câteva priorităţi referitoare la interesul naţional. "Cel mai important lucru care trebuie definit rapid este de fapt: care sunt componentele interesului naţional, care este conceptul interesului naţional, care este interesul naţional al României. Noi am trimis oameni de la partid imediat cum s-a solicitat astă vară, chiar dacă nu aveam o relaţie bună, la acea echipă de la Cotroceni care să lucreze la proiectul de ţară. (...) În schimb, vreau să vă spun ceva. Noi nu putem să punem între paranteze activitatea Guvernului sau a Parlamentului, pentru că în fiecare zi în România trebuie să se întâmple ceva, oamenii vor să trăiască şi astăzi, vor să aibă bani şi haine şi astăzi, copiii au nevoie de cărţi şi de haine şi astăzi, românii au nevoie de medicamente, de educaţie. Nu putem să aşteptăm. În schimb, suntem deschişi la orice fel de colaborare. Chiar dacă astăzi în Parlament toţi colegii mei au fost foarte deschişi, au făcut invitaţii complete la dialog, răspunsul pe care l-am primit de la opoziţie este greu de repetat, este greu de caracterizat. Cu toate astea, noi mergem înainte", a mai spus Liviu Dragnea la Realitatea TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

DIANA
05 Ian 2017

DOMNULE DRAGNEA, NU NE POTI CONVINGE PE TOTI DE INTENTIILE DUMITALE EXTRAORDINAR DE BUNE DEOARECE NU PAR SUSTENABILE. INTERESELA DUMITALE SUNT AMNISTIA SI GRATIEREA. PENTRU ASTA PROMITI NUMAI LAPTE SI MIERE TUTUROR IN TARA ASTA. LIBERTATEA DUMITALE E MAI PRESUS DE ORICE DAR NU GIRATA DE ACEST POPOR DE OAMENI CREDULI SI INCA SUB DOMINATIA SARACIEI COMUNISTE. EU SPER CA GENERATIA MEA SA INTELEAGA CA NOI TREBUIE SA AVEM O ALTA VIATA INTRO ROMANIE CA AFARA. SI FARA OAMENI CA DUMNEATA SAU TARICEANU.
UN CETATEAN
05 Ian 2017

Dragnea a cantat mereu pe doua voci, una pentru el si alta pentru natiune. Nu este persoana potrivita sa dea exemplu de moralitate si verticalitate. Jocul la doua capete se va sfarsii repede si va ajunge acolo unde ii este locul, de unde sa stea sa mediteze mai profund. Pozitia lui Johannis a fost corecta pentru a nu sustine derapajele acestui guvern si nu a avea soarta Greciei.
TANTE DIANA
05 Ian 2017

TI S a mai spus si ti se va repeta Tara asta este condusa de voi mafioti de ai lui Soros de sus de acolo unde l ati cocotat pe hotul de case si vanzatorul de copii arogant si fara minime cunostinte in conducerea unei tari care uraste tot ce vede si care se aliaza cu basescu un alt mafiot cu frate inchis pentru delatiuni ca satraga tara in jos si sa o dezbine Spui ca poporul acesta nu vrea sa traiasca mai bine el vrea sa fie condus de alde voi 9basescu hot mafiot ciolos ageamiu si supus bruxelului pana la prostie)
@TANTEDIANA
06 Ian 2017

CE PRETENTIE SA AM LA TINE? VREI UN RASPUNS ? IMI PIERD VREMEA . IMI DAU SEAMA DE CE A AVUT UN PROCENT ATAT DE MARE PSD-UL. CA SA INTELEGI CEVA CITESTE CE SPUNE < UN CETATEAN> MAI SUS. E PE INTELESUL TAU TOTUSI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray