2019-05-25 22:22


Dragnea, REACȚIE DURĂ după amenințările din Parlamentul European

 |  22:36
Dragnea, REACȚIE DURĂ după amenințările din Parlamentul European

Președintele PSD, Liviu Dragnea, reacționează virulent, după dezbaterea din Comisia LIBE a Parlamentului European. Dragnea consideră că Mecanismul de Cooperare și Verificare pe Justiție nu și-a atins scopul în România și a solicitat ridicarea acestuia.

”Eu cred că ar trebui să i se pună capăt acestui MCV, pentru că acest Mecanism nu a vorbit niciodată despre abuzuri, despre protocoalele secrete, despre viețile distruse de abuzurile din justiție.

În ceea ce privește protestele din 10 august, au apărut pe internet imagini cu intervenții ale jandarmilor din alte state. Nu am văzut nicio dezbatere pe această temă și jandarmii, de exemplu, de la Bruxelles au acționat la fel ca cei de la București. Dacă cei de la București au acționat greșit, înseamnă că în toată Uniunea Europeană acționează greșit”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-01

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Frans Timmermans AMENINȚĂ România cu INSTANȚA din cauza justiției
Tudorel Toader îl ia la ROST pe Timmermans: ”Să ne spună PUNCTUAL problemele”

TAGURI: psd, liviu dragnea, parlamentul european, mcv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Oct 2018

SISTEMUL POLITIC existent în România, după decembrie 1989, s-a dovedit a fi păgubos, categoric lipsit de capacitatea de a oferi societăţii căile necesare pentru progres. Caracterizarea este redată fidel de remarcile marilor cărturari români valabile şi astăzi, dramaturgul Ion Luca Caragiale nota că: “Partide politice în sensul european al cuvintului, formate de tradiţii sau de interese de clasa noi sau mai recente şi în care programele să se bazeze pe principii sau idei progresiste, nu exista în România” , iar renumitul Octavian Goga scria despre România în 1916 "Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei... Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti... Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”. In Romania ,, Politica este indeletnicirea scarboasa prin care tipi fara nicio profesie ori avortoni ai profesiei lor, se catara acolo unde se deschid robinetele societatii. Posturi bine platite, de unde se pot invarti afaceri de miliarde, consilii de administratie, conecsiuni si reprezentante. Ai tupeu, ai proptele, ajungi si din lichea ce ai fost sau esti, devii omul ce imparte dreptatea, care arbitrezi morala, care reclama sacrificiul suprem.” Teodoru Radu, Biografii de razboi ed. Eminescu ,1980, pag. 130 Iar ,,Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici narozi?” Crainic Nichifor, Zile albe, zile negre ed. Gandirea , Bucuresti, 1991, pag. 211-212.
Random imageUltimele stiri


STARBAG