2019-10-21 13:14

Dragnea, REACȚIE INCREDIBILĂ după scrisoarea prin care i se cere demisia: Nu voi duce acest partid sa devină o unealtă a acestor instituţii

 |  16:02
Dragnea, REACȚIE INCREDIBILĂ după  scrisoarea prin care i se cere demisia: Nu voi duce acest partid sa devină o unealtă a acestor instituţii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o primă reacţie după scrisoarea semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu prin care i se cere demisia de la conducerea PSD şi a Camarei Deputaţilor, el spunând că a înţeles din această "epistolă" că "partidul trebuie să se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP şi cu partidele de opoziţie". El a susţinut că, în calitate de preşedinte al PSD, "nu va duce partidul să devină o unealtă a acestor instituţii".

"Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă, nu am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înţeles, de fapt, care este cea mai mare supărare din acea scrisoare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt, să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de opoziţie. Eu, ca preşedinte, nu pot să duc şi nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii care nu trebuie să se implice în politică", a declarat Liviu Dragnea, în Parlament, potrivit News.ro.

El a spus că în Comitetul Executiv al PSD, convocat pentru vineri, va vorbi "suficient de bine, de mult şi de apăsat".

Liderul PSD a refuzat să răspundă mai multor întrebări ale jurnaliştilor, spunând că va vorbi la CEx şi după CEx.

"Sigur o să vorbim după CEx, eu chiar vreau să vorbesc în interiorul partidului şi abia după aia vorbim la presă", a spus Dragnea, întrebat dacă ia în calcul să demisioneze.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu semnează o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. Potrivit lui Adrian Ţuţuianu, măsurile prezentate în scrisoare sunt susţinute de mulţi lideri judeţeni ai PSD şi va fi discutată în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la prânz. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că scrisoarea semnată de ea, alături de Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, este susţinută de "suficient de mulţi" lideri de organizaţii judeţene astfel încât să nu fie ignoraţi, arătând că ei nu vor destabilizarea şi divizarea PSD, ci vor să atragă atenţia că PSD nu poate fi condus discreţionar de o singură persoană, asa cum se întâmplă de cel puţin un an.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a fost convocat în şedinţă pentru vineri la ora 12.30.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19

In legatura cu acest articol...

Firea sare la GÂTUL lui Dragnea: ”Este cea mai JOASĂ treaptă pe care poate ajunge liderul unui partid”

Ludovic Orban pune DIAGNOSTICUL PSD: ”Sunt toți o apă și-un pământ! Să plece toate MARIONETELE lui Dragnea”

Băsescu face HAZ DE NECAZ: ”PSD este cel mai mare focar de pestă porcină...”

Niculae Bădălău se alătură nemulțumiților din PSD: ”Avem un lider VULNERABIL”

Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”Nu l-am văzut niciodată atât de SPERIAT”
Parerea ta...

ANONIM
19 Sep 2018

un pat la spitalul 9 pentru dementul dragnea liviu.cu el sa plece si grupurile mafiote din ministere..dementii de la cnair au anulat licitatie pt terminarea lotului 3 lugoj deva.plus dezastru sibiu pitesti.narcis neaga alt mafiot arestat pt crima organizata la cnair.saboteaza si licitatia pt tunelul ursilor inexistenti.
ANONIM
19 Sep 2018

Pare că Boștinaru ''are fermentație'' iar Băsescu dă "flatulențe", la public , probabil de must sau molan sau cum o mai fi ? Prin preajmă, Nica și Pașcu , europarlamentari, privesc la "ciolan", ca la un ''stimul condiționat'' ? În PSD pare a fi "presiunea de toamnă, care lui Ion Iliescu pare a-i fi provocat tensiune ?
ANONIM
19 Sep 2018

Fiind și perioada rutului la ovine nea Gigi Becali nu dorește să rămână "în afara dezbaterii publice", contribuind și dumnealui ,la "dezbaterea politică", cu "propriile-i oferte", ca în "capitalismul de cumetrie" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray