2019-12-13 15:26

DRAGNEA REACȚIONEAZĂ DUR. Vezi ce-i transmite lui IOHANNIS

 |  23:45
DRAGNEA REACȚIONEAZĂ DUR. Vezi ce-i transmite lui IOHANNIS

După remarcile președintelui Iohannis de la ceremonia de învestire a Guvernului Grindeanu, adresate direct liderului PSD, Liviu Dragnea nu pierde ocazia să-i răspundă șefului statului.

”Eu nu suport acest termen, o punte, pentru că, după părerea mea coabitarea nu are niciun final fericit. Eu am spus că mi-am exprimat dorința de dialog. Pentru punte e nevoie de două părți.

Ceea ce noi am stabilit și am propus, cine va sprijini, va fi de partea noastră.

În ceea ce privește atitudinea președintelui, nu pot să fac foarte multe. Nu mi-a fost ușor să nu reacționez în seara asta, dar oamenii au așteptări de la noi, indiferent de provocări” a declarat Liviu Dragnea la Realitatea Tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05

In legatura cu acest articol...

Culisele primei ședințe a Guvernului Grindeanu

Premierul Grindeanu s-a ales cu PLÂNGERE LA POLIȚIE. Iată ce a făcut

Prima decizie a lui GRINDEANU. Vezi pe cine a numit secretar general

Doi dintre miniștrii lui GRINDEANU au uitat să jure pe BIBLIE
Parerea ta...

NANU
05 Ian 2017

O, trandafirule alb, garoafa mea cu miros de bomboana, zici ca te-ai abtinut tare? Vai, vai, vai cum sa nu-i zici tu vreo doua de teleormsn lui johanis? Sunt consternat, sunt fara cuvinte mustacioara mea albastra.Ehe, stimabile foarte curand iti vei da arama pe fata.Si cu cat esti mai sus, cu atat duretea e mai mare.Cadere usoara.
ADRIAN
05 Ian 2017

Ti-a tras-o !!!! Ma uitam la tine, te facusei rosu la fata, mustata iti cam tremura. Cand ajungi la puscarie nu uita : Orice gaura cu par se fute. ( din folclorul Teleormanului )
SERGIU
05 Ian 2017

NO DRAGA DOMNULE CHESTIA ASTA CU "GAURA' TREBUIE ADUSA SI IN BANAT S-O INVETE SI GRINDEANU CA MAINE - POIMAINE O SA-L PUIE DRAGNEA ASTA SA STEA CAPRA. SI-I PACAT DE GAURA LUI CA-I TANAR SI TARE-I NAIV. AMU NU ERA MOMENTUL LUI. POLITICA DE LA VOI DIN MUNTENIA NU-I CA TRAIUL DIN BANATUL NOSTRU.
MUNTEANU
05 Ian 2017

Vai acest SAS....prost... al nemtilor se crede buricul pamintului....ii tremura chiloti
ANONIM
05 Ian 2017

Slugoii "adrian, sergiu, nanu", sunteti bine platiti de bi-tri--nom, nu-i asa ??? Lingeti cu spor la dosul suprem ! Aveti "coraj" sa publicati, mai gurnalisti fara putere, sau tot "eroare" de cod ka.ka.ciolosilor ???
SERGIU
05 Ian 2017

DOMNULE DRAGA NU MA SUPAR EU ASA USOR PE DUMNEATA SI NU SUNT LINGAU SI NU LING DOSUL NIMANUI. ADEVARUL ESTE CA EU L-AS LINGE NUMA CA MI-I TEAMA CA EI N-OR STA CU DOSUL LA MINE. DUMNEATA VREI SA STAI CU DOSUL LA MINE ?
BADEA
05 Ian 2017

teormaneanul hot, arogant si corupt o sa distruga tot ce a mai ramas din tara. lasati-l pe asta la putere si o sa vedeti voi rezultate, unirea cu rusia va paste.
MARIA.S.
05 Ian 2017

Mai terminati cu barfele,atat stiti sa barfiti,tineti va neamtu in brate!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray