2020-06-07 00:31

Dragnea REACȚIONEAZĂ la scrisoarea lui Giuliani: ”Pune degetul pe rană”

 |  19:05
Dragnea REACȚIONEAZĂ la scrisoarea lui Giuliani: ”Pune degetul pe rană”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, luni, că a primit şi el scrisoarea lui Rudolph Giuliani pe tema protocoalelor secrete SRI – Parchet, în urma căreia Occidentul va privi cu mai multă atenţie la abuzurile îngrozitoare care s-au comis în ţara noastră în numele luptei anti-corupţie.

”Am primit din partea domnului Rudolph Giuliani aceeaşi scrisoare pe care a primit-o şi preşedintele Iohannis. Concluzia amară a acestei scrisori este că încrederea în sistemul de Justiţie din România este serios zdruncinată în faţa partenerilor externi şi a investitorilor străini. Domnul Giuliani pune cu adevărat degetul pe rană – o rană care este încă deschisă şi pe care România va trebui să o trateze tranşant şi cu mult curaj, dacă mai vrem să rămânem în familia statelor democratice din spaţiul Nord-Atlantic”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Liviu Dragnea mai arată că Rudolph Giuliani este un celebru procuror federal al Statelor Unite, care a luptat în mod real cu mafia şi corupţia şi a cărui probitate morală şi profesională impune respect peste tot în lume.

”Iar când acesta vorbeşte despre încălcarea gravă a drepturilor omului şi a principiilor statului de drept în România, prin protocoalele secrete dintre SRI şi DNA, prin intimidarea judecătorilor şi a martorilor sau prin ascultarea excesivă a telefoanelor, atunci Occidentul va privi cu mai multă atenţie la abuzurile îngrozitoare care s-au comis în ţara noastră în numele luptei anti-corupţie. Preşedintele Iohannis nu mai poate pretinde că nu e nimic grav sau că încă nu a lecturat scrisoarea domnului Giuliani. O astfel de poziţie nu ar face decât să întărească percepţia publică larg răspândită că domnia sa este tributar Statului Paralel, pe care l-a protejat până acum. La fel de revoltătoare este şi reacţia celui care ar trebui să reprezinte interesele României în Statele Unite şi care a folosit numele ilustrului senator John McCain, în încercarea de a acoperi adevărurile dureroase din scrisoarea domnului Giuliani. Domnul Maior şi-a depăşit în mod clar mandatul, iar din acest moment nu mai poate fi privit cu încredere de partenerii americani. Salut decizia Ministerului de Externe de a-l chema să explice această ieşire în decor şi sper ca măcar de această dată preşedintele Iohannis să facă ceea ce este în interesul României”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a ţinut să precizeze că o parte din problemele semnalate de domnul Giuliani îşi vor găsi rezolvarea în noile legi ale Justiţiei.

”Altele urmează să fie soluţionate prin pârghii legale şi constituţionale. Este interesantă propunerea domnului Giuliani de constituire a unei comisii de judecători internaţionali care să analizeze şi să se pronunţe cu privire la impactului protocoalelor secrete asupra sistemul de justiţie. O astfel de comisie s-ar ridica deasupra partizanatelor politice din România şi ar pune capăt propagandei mincinoase care a atacat furibund orice acţiune legitimă a Parlamentului de a demonta acest Stat Paralel şi de a restabili independenţa judecătorilor. La fel este necesară o justă reabilitare a victimelor acestui sistem opresiv. Nu ne vom însănătoşi ca ţară, ca societate, ca naţiune, până când nu vom condamna public toate aceste abuzuri şi până când cei care le-au comis nu vor fi aduşi să răspundă în faţa legii. Aceasta e singura garanţie că astfel de atrocităţi nu se vor mai repeta în viitor”, a conchis Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-27Parerea ta...

PESEDISTILOR
27 Aug 2018

RUDOLPH GIULLANI ESTE UN LOBIST PLATIT DE TELEVIZIUNILE DE PARTID SI NU REPREZINTA PE NIMENI
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Aug 2018

mafiotul Dragnea se pisa pe el de frica ptr ca Giuliani a fost procuror federal anti-mafia.....la asta nu merge sa parlesti porcul in sufragerie cum faceai cu KOVESI si Coldea,italienii nu glumesc cand e vorba de asa ceva
ANONIM
27 Aug 2018

Rudy Gyuliani nu reprezinta pe nimeni din U.S.A. Rudy Giulliani are o casa de avocatura si in calitate de lobbist trebui sa explice cu cine a incheiat contractul de lobby iar pentrutransparenta si suma de bani platita din Romania , si de catre cine. La aceasta diversiune marca psd (puscariasul draknea) banii platiti sunt ai romanilor. Reactia puscariasului l-a dat de gol.
NEGRO
28 Aug 2018

Patrunderea lui Rudolf Giulliani cu scrisoarea contrafacuta in legitimarea coruptiei din viesparul PSD_ALDE inseamna multi bani. El ca persoana particulara in acest moment, isi vinde numele tuturor celor ce i-l cer in schimbul anumitor valori materiale. Chestiune normala in Tara tuturor posibilitatilor. Aici, unde coruptia e in floare, unde Romania e vanduta bucata cu bucata de mafia PCR-isto-securista timp de aproape 30 de ani, i s-a oferit acestei persoane particulare ceva mai subtil= un contract fraudulos (se pare cu dedicatie cumpararea bateriei de coasta!). Iar el i-a servit pe mafioti cu aceasta semnatura. Mafiotii au nevoie de ea pentru a-i adormi din nou pe locuitorii Romaniei care continua sa voteze PSD-ALDE sau care nu voteaza de loc. Nu-l condamnam pe cel care ia, ci pe cei care ii dau. Ceea ce este evident, este ca dupa dezastrul din toamna clocit de gruparile mafiote unite, PSD-ALDE, toti romanii vor pierde. Inclusiv capii acestor gasti criminale organizate, care au sufocat dupa 1989 statul de drept. Dar asa incep intotdeauna adevaratele revolutii. Un salut tuturor, nu ne ramane decat, cu ochii mari si bratul forte, sa ne luam Tara inapoi. Altminteri nici nu vom mai fi! Iar criminalii nu rezista decat in lumea lor. Dar nu pentru multa vreme nici acolo.
ANONIM
28 Aug 2018

SIGUR DACA-L LAUDA PE NAZITUL HOT DE CASE ERA TOTUL OK JULIANI NU ERA NICI LOBIST. NICI SENIL, ASA CA SPUNE ADEVARUL ARE TOATE DEFECTELE DIN LUME IN SCHIMB MURIBUNDUL JOHN Mc KEIN CU CANCER LA CREIER INAINTE DE A MURI A AVUT SINGURA GRIJA CORUPTIA PSD-ului DIN ROMANIA chiar credeti ca toata lumea e proasta? Sunteti o sleahta de paranoici BOT,DIDE.SANDI AVRAM . ORBAN --SICA MANDOLINA acestia vreti sa conduca tara? doar nu credeti ca se obosesc degeaba?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine