2019-12-09 20:34

Dragnea, REPLICĂ pentru Timmermans: ”Îți pui întrebări de ce suntem JUDECAȚI așa”

 |  16:53
Dragnea, REPLICĂ pentru Timmermans: ”Îți pui întrebări de ce suntem JUDECAȚI așa”

Președintele PSD, Liviu Dragnea vine cu o replică după dezbaterile de miercuri din Parlamentul European. Dragnea îi transmite lui Frans Timmermans că România nu ar trebui comparată cu Polonia și Ungaria și că românii ar trebui judecați corect în comparație cu alte națiuni.

”E opinia dlui. Putem face un concurs de opinie. Daca timmermans va fi deschis la dialog , o sa constate si dlui si alti oficiali europeni ca Romania merge in directia buna nu gresita

Sa nu o luam pe urmele poloniei si ungariei, nu stiu la ce urme sa refera, daca se refera la econ nu ar fi rau. Daca se declanseaza activarea art 7 pt ca intr-o lege a fost trecut un amendament solicitat de magistrati, trebuie discutat despre fiecare lucru. Am inteles ca Toader se vede cu comisia de la Venetia.

Modul in care incepe sa se vada o dubla masura nu e foarte corect. Si romanii sunt europeni. S-a vb despre proteste, dar sa se vb despre protestul din 10 august despre toate intamplarile. Sunt multe foto si video in care unii ii bateau pe jandarmi, asa cum anuntasera inainte ca va fi foc si sange. Daca nu se analizieaza tot... in alte tari fortele de ordine pot interveni, dar in Romania nu, aceleasi metode din toata Europa, in Romania nu sunt permise si sigur ca iti pui intrebari de ce suntem judecati asa....” a declarat Liviu Dragnea la Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray