2020-07-07 15:56

Dragnea s-a supărat pe GRAȚIERE și PROTESTE: ”E povestea cu Petrică și Lupul”

 |  19:05
Dragnea s-a supărat pe GRAȚIERE și PROTESTE: ”E povestea cu Petrică și Lupul”

După ce 90.000 de români au ieșit în stradă duminică pentru a protesta împotriva intenției Guvernului de a adopta ordonanța grațierii, liderul PSD, Liviu Dragnea pare că nu știe nimic. Ba mai mult, Dragnea spune că nu înțelege supărarea oamenilor și e supărat că ordonanța controversată îi ține în umbră proiectele economice.

”Am ajuns ca în povestea Petrică și Lupul, dacă e ceva de comentat, o să comentez. Guvernul să decidă: ori iau o decizie că decid, ori să decidă că nu decid.

Rugămintea mea este să închidă acest subiect. Să decidă lucrurile în care cred ei.

Sunt supărat că nu putem să comunicăm lucrurile importante economice, mă întreabă peste tot despre asta, trebuie închis subiectul.

Eu nu stiu de ce a ieșit lumea în stradă, nu știu, de asta mă abțin să comentez. Eu nu am înțeles care este supărarea, am primit multe mesaje de la susținătorii PSD care vor ca programul de guvernare să fie pus în practică” a declarat Liviu Dragnea pe holurile Parlamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-01

In legatura cu acest articol...

Reacție surpriză: Tăriceanu ia apărarea DEȚINUȚILOR

DNA CRITICĂ din nou modificările Codului Penal

Parchetul General iese din nou cu ATACURI la ordonanțele Guvernului
Parerea ta...

ROMA
31 Ian 2017

Bai dragnea infractor ordinar o sa venim peste tine si c ur va ta .iesi în strada daca ai curaj a cam inceput sa ne streseze infractorii ăstia iordache dragnea grindeanu serban nicolae.vreti război veti avea război.dragnea tu si cu r va ta nu mai aveti curaj sa iesiti pe strada .țăran imputit ai făcut tara de ras .cine esti tu :un puscarias.
@PAUL STELIAN
31 Ian 2017

Teroristă e ma ta care te-a facut handicapat.bai bosorogule iesi în strada daca ai curaj împreună cu jefuitorii de țară.mai ai pus si poza sa vadă lumea ce moaca de retardat ai
ROMANIA
31 Ian 2017

Români începând de maine iesiri toti in strada sa distrugeri acesti infractori.iordache esti distrus împreună cu mafia dragnea grindeanu.fara copii.război cu mafia parte in parte
HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
01 Feb 2017

TRADATORULE
CONSTANTIN
01 Feb 2017

INFRACTIRUL ASTA ABJECT SE LAUDA CA VA MURI IN PICIOARE. SA-I FIE GURA AURITA CA PRECIS VA MURI CALCAT IN PICIOARE DE MANIA ROMANILOR! IN URMATOARELE LUNI SA FIE ATENT PE UNDE UMBLA . ORICUM E TERMINAT!
CONSTANTIN
01 Feb 2017

TARANOIULE INFRACTOR DE DATA ASTA TE VA MANCA LUPUL...!
ROMÂN
01 Feb 2017

ATI AVUT ALEGERI LIBERE IN LUNA DECEMBRIE 2016!ATI VOTAT CU CINE ATI DORIT!A REZULTAT UN ANUMIT VOT CARE IN ORICE TARA NORMALĂ DE PE PLANETA PĂMÂNT TREBUIE RESPECTAT!!!!!IN STRADA SE FAC LEGI SE SCHIMBA GUVERNE LEGITIME NUMAI SI NUMAI IN TARILE ÎNAPOIATE DIN PUNCT DE VEDERE AL NIVELULUI DE CIVILIZATIE ATINS!DIN ACEASTA CAUZA,A COMPORTAMENTULUI PRIMITIV,HAOTIC,INSTICTIV,ANIMALIC,ÎNAPOIAT,SUNTEM PRIVITI CA NISTE SĂLBATICI COBORÂTI DIN COPACI ATUNCI CIND SE DISCUTA DESPRE ROMANI!EFECTIV TREBUIE SĂ FII ÎNAPOIAT MINTAL SA NU ITI POTI ACCEPTA ÎNFRÎNGEREA SAU VICTORIA!!CHIAR NU AM CREZUT CA AVEM PRINTRE NOI OAMENI AFLAȚI LA UN STADIU ASA DE PRIMITIV INVIT SA NU FII IN STARE SA JUDECI CU CREIERUL TAU INTR-O LOGICA DEMNĂ DE O FIINTA EVOLUATĂ SI DOTATĂ CU UN MINIM DE INTELIGENȚA!INTELIGENȚA NE DEOSEBESTE DE ANIMALELE SĂLBATICE CARE RECURG INDIFERENT DE SITUATIE LA FORTA!ESTE PRIMITIV SI JOSNIC!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz