2020-07-07 09:06

Dragnea sare în apărarea lui Gigi Becali

 |  22:01
Dragnea sare în apărarea lui Gigi Becali

Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a sarit în apararea latifundiarului, sustinand ca Armata ar fi trebuit să ajunga la un acord cu "ros-albastrii".

"Vreau sa-mi exprim o mare dezamagire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se intampla cu un nume ca Steaua. Steaua e legenda in Romania. E pacat ca s-a ajuns in situatia asta.

E pacat ca Ministerul Apararii nu a gasit o solutie impreuna cu clubul Steaua ca acesta echipa sa joace unde a jucat intotdeuna, in Ghencea. E ca si cum ai spune ca Rapid nu mai poate sa joace in Giulesti. Pai Rapid si Giulesti inseamna acelasi lucru. Steaua si Ghencea inseamna acelasi lucru, in cartierul ala totii copiii din Ghencea cresteau cu Steaua in suflet, mi se pare nefiresc.

Nu stiu daca e reala informatia ca Ministerul Apararii vrea sa si faca o echipa. Eu cred ca ministerele trebuie sa se ocupe cu altceva, nu pentru a face echipe de fotbal. Exista posibilitatea legala ca firme sau persoane care au fonduri sa poata sustine aceste echipe, nu ministerele. Sunt foarte mahnit ca s-a ajuns in situatia asta, pana la urma, o legenda nu poate fi infranta cu actiuni birocratice. E o mare dezamagire nu numai pentru stelisti ci si penru cei care iubesc fotbalul", a spus Dragnea, conform Sport.ro.

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa cedeze gratis echipa pe care o patroneaza celor de la Armata. Asta dupa ce Clubul Sportiv al Armatei a castigat procesul pentru marca Steaua si si-a manifestat intentia de a reinfiinta sectia de fotbal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-02Parerea ta...

KISS MIN KURR
03 Sep 2015

EHE, UNU-I DRAGNEA-N EASTĂ ȚEARĂ...
ALMA
03 Sep 2015

IMPARTIALI, IARASI PROCURORII DOSESC DOSARELE PANA SE PERIMA -- DOAR SUNT PLATITI IMPARATESTE CU AJUTORUL LEGILOR DATE DE POLITICIENII CARE SE IMBOGATESC SI CARE DESFASOARA "N" ALTE ACTIVITATI PE PERIADA MANDATELOR! DE 25 DE ANI, MULTI "AFACERISTI" SI POLITICIENI S-AU IMBOGATIT IN URMA STELEI SI MULTI GENERALI PRIMESC PENSII NESIMTITE! TOT RESPECTUL PENTRU ARMATA SI CEI CARE AU PARTICIPAT IN LUPTE, INSA PENTRU CEILALTI FACUTI PE BANDA RULANTA.....TREZESTE-TE ROMANE, CA AI DORMIT DESTUL!
ALMA
03 Sep 2015

DE CE NU SUNT CONFISCATE ACELE PREJUDICII ADUSE ROMANIEI, BUGETULUI? CONSTATAM CA MAGISTRATII SUNT “ALEATORIU” IMPARTIALI, IARASI PROCURORII DOSESC DOSARELE PANA SE PERIMA -- DOAR SUNT PLATITI IMPARATESTE CU AJUTORUL LEGILOR DATE DE POLITICIENII CARE SE IMBOGATESC SI CARE DESFASOARA "N" ALTE ACTIVITATI PE PERIADA MANDATELOR! DE 25 DE ANI, MULTI "AFACERISTI" SI POLITICIENI S-AU IMBOGATIT IN URMA STELEI SI MULTI GENERALI PRIMESC PENSII NESIMTITE! TOT RESPECTUL PENTRU ARMATA SI CEI CARE AU PARTICIPAT IN LUPTE, INSA PENTRU CEILALTI FACUTI PE BANDA RULANTA.....TREZESTE-TE ROMANE, CA AI DORMIT DESTUL!
PENSIONARUL REVOLTAT
03 Sep 2015

CATI “AFACERISTI”, POLITICIENI, AVOCATI, BUGETARI, GRADATI S-AU IMBOGATIT dupa 1990 DIN SPOLIEREA STELEI?! REALITATEA ESTE CA AU FOST P-R-O-T-E-J-A-T-I DE MAFIA BUGETARA DIN FINANTE, POLITIE si SERVICII!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz