2019-10-14 08:52

DRAGNEA se gândește la o RESTRUCTURARE a Guvernului. Despre TUDOSE: „Sunt mulțumit, dar nu e foarte calm!”

 |  23:59
DRAGNEA se gândește la o RESTRUCTURARE a Guvernului. Despre TUDOSE: „Sunt mulțumit, dar nu e foarte calm!”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că în luna ianuarie se va face o analiză în coaliţie în legătură cu o posibilă restructurare a Guvernului.

"Evaluarea Guvernului s-a făcut permanent şi se face uitându-ne la măsurile pe care le-am adoptat în Guvern şi ne uităm şi în Parlament. Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvenului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului. Dacă da sau nu. Nu a existat nici din partea Guvernului nici din partea noastră în coaliţie vreo perioadă de răgaz în care să poţi să faci o astfel de analiză şi am avut o discuţie cu primul ministru şi cu domnul Tăriceanu ca în ianuarie să începem să discutăm dacă se impune, dintr-o discuţie cu membrii Guvernului, să vedem dacă este necesar sau nu, pentru că în ianuarie vom începe discuţii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentală să fie şi mai bună decât a fost în această perioadă. A fost un an guvernamental bun, cu rezultate bune, cu o muncă eficientă, cu măsurile adoptate", a spus Dragnea la România TV, informează Agerpres. El a adăugat că este mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care şi l-ar dori mai calm. "Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. (...) Toţi trebuie să fim mai calmi, când eşti mai calm aduni mai multe în jurul tău, când eşti nervos, nu aduni", a arătat el. Preşedintele PSD a mai subliniat că personal, până acum, nu are niciun element care să îi spună că trebuie să fie remaniat vreun ministru. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-29Parerea ta...

HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
29 Dec 2017

aLeluiaaaa...porcarul dADDY din dELi-MORMAN se duce la puscarieeeee....Doamne Miluiesteeeee...a mai crapat un drac.............Slugoilor si Curvelor Pizdisti sa plangeti acum pe stadioane.....la fel ca in Koreea
ANONIM
29 Dec 2017

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba spiritul afacerilor publice mult mai dezvoltat decat a celor personale de tip fraudist. Sa fie un bun slujitor al VOLUNTARIATULUI public. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII POLITRUCI CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.
ANONIM
29 Dec 2017

In primul rand trebui restructurata politica romaneasca prin SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD .
ANONIM
30 Dec 2017

LA MULTI ANI IN PENITENCIARE SI LA CONSTRUIT CANALE ..............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray