2019-10-17 23:35

Dragnea se LEAPĂDĂ de Kelemen Hunor: ”Avem MAJORITATE și fără UDMR”

 |  19:05
Dragnea se LEAPĂDĂ de Kelemen Hunor: ”Avem MAJORITATE și fără UDMR”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că, în cazul în care se va ajunge la varianta restructurării Guvernului, actuala coaliţie are majoritate în Parlament şi fără UDMR, transmite Agerpres.

„Am auzit ce a spus UDMR-ul şi ştiam că UDMR-ul nu susţine o restructurare a Guvernului, am şi discutat cu colegii de la UDMR. Dacă vom lua decizia să mergem cu Guvernul în Parlament pentru restructurare avem majoritate fără UDMR, fără niciun fel de problemă, în plenul reunit”, a spus Liviu Dragnea.

Precizările sale vin în contextul în care preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că, în cazul în care se face restructurarea Guvernului prin Parlament, formaţiunea sa va lăsa coaliţia PSD-ALDE să arate că are majoritate şi va încerca să nu îi încurce nici pe cei din Opoziţie.

Totodată, Liviu Dragnea a fost întrebat despre posibilitatea ca preşedintele Iohannis să blocheze inclusiv o variantă de restructurare a Executivului, preşedintele PSD afirmând: „La cum a jucat în picioare Constituţia e în stare să facă orice. (…) Poţi să dai vot în Parlament pentru tot Guvernul şi Iohannis să nu semneze, că a ajuns la concluzia că poţi să-ţi baţi joc de Constituţie…aşa şi, nu păţeşte nimic. Deci, orice e posibil la Iohannis. (…) El stabileşte cine e bun ministru, cine nu e bun ministru. (…) E limpede pentru toată lumea care vrea să observe că vrea să blocheze Guvernul cu orice preţ prin orice mijloace”.

Preşedintele PSD a subliniat că în perioada următoare atenţia social-democraţilor va fi concentrată pe actul de guvernare, pe comunicarea cu oamenii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-19Parerea ta...

TITANICUL LA ICEBERG
19 Apr 2019

urmeaza scufundarea flausatilor......BALDABAC....sobolanii deja au parasit sandramaua gaurita..HAHA HA GAME OVER
OMOIUL BALBADAC
19 Apr 2019

Va urma o pauza lunga lunga pentru omoi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray