2020-02-23 10:29

Dragnea se plânge că este AMENINȚAT cu DOSARE PENALE

 |  22:53
Dragnea se plânge că este AMENINȚAT cu DOSARE PENALE

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut, marți seară, într-o ediție specială Sinteza Zilei de la Antena 3, că a fost amenințat de mai multe ori, de când a început dezbaterea despre Legea Grațierii:

“Văd că și președintele Iohannis și alte două partide folosesc această idee într-o confruntare politică. Pentru că noi vorbim despre legile fundamentale ale omului. Eu regret că acești oameni folosesc acest subiect pentru a scoate oameni în stradă, pentru a amenința, pentru a incita la ură, pentru că așa cum eu am fost amenințat, și dumneavoastră ați fost amenințaț și aud că și alte televiziuni au fost amenințate”, a explicat Liviu Dragnea.

 

“Eu am fost aseară la o emisiune, unde am încercat să fiu cât se poate de echilibrat, dar eu nu renunț la ce am spus și la ce am promis că voi face. Până de curând, primeam tot felul de informații, pe care le catalogam ca zvonuri, prin care aflam că regimul Iohannis îmi pregătește niște dosare. Cum? Că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot soiul de indivizi cu probleme cu legea, care sunt presați, amenințați, să scrie niște denunțuri. Și în ultimele zile am primit astfel de informații, de la oameni din sistem. Și nu este vorba doar despre mine, dar și de domnul Tăriceanu”, a conchis președintele PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

UMERI CRACI DE DIMBOVITA
25 Ian 2017

BA TIMPITILOR ; DAU SI EI O LEGE PENTRU MINE SI COLEGI MEI MARI MAFIOTI . BA MA-TI ALES , V-AM MIRLIT SI AM SCAPAT CU PROSTIA VOASTRA
CRISTESCU
25 Ian 2017

tariceanu stie de ce este vinovat, de aceea el cauta sa fie salvat prin ordonante, tot el a dat o lege de o zi sa poata sa-si aduca cateva sute de masini pentru bisnita. cum se explica averea lui, inclusiv aviaone imediat dupa lovitura de stat!! cu totii am lucrat in intreprinderi si institutii si oricat am fost remunerati nu puteam sa agonisim asemenea averi din munca cinstita. imi pare rau de el, parea un om serios, dar l-au schimbat femeile poate si sistemul din care a putut fura!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine