2020-02-18 12:14

Dragnea, semnal de ALARMĂ de la Madrid: ”Dreapta folosește instituțiile de FORȚĂ în România”

 |  21:50
Dragnea, semnal de ALARMĂ de la Madrid: ”Dreapta folosește instituțiile de FORȚĂ în România”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Congresul socialiştilor europeni, că Dreapta europeană a distrus Europa folosind austeritatea ca motiv, manipularea sau, exemplul României, instituţiile de forţă.

"Ne aflăm aici pentru a discuta despre manifestul pe care stânga europeană îl propune pentru aceste alegeri europene. Acest manifest, document, va schimba Europa în bine. Suntem după 15 ani de dominaţie a Dreptei care a distrus multe valori, speranţe, destine. Au distrus încrederea în proiectul european şi stim că Dreapta face orice să ne blocheze. Cred, dar trebuie să le spunem oamenilor modul în are Dreapta europeană a distrus Europa, folosind austeritatea, manipularea sau, cum e în România, instituţiile de forţă ale statului", a declarat Liviu Dragnea, conform Mediafax.

Preşedintele PSD a făcut referire şi la măsurile luate de guvernarea social democraţilor.

"În ultimii ani am auzit cum au vorbit colegii despre salariu minim, creşterea pensiilor, graţie guvernului nostru, salariul a crescut cu peste 50%, pensiile au crescut şi cresc iar în 2020 nicio pensie nu va fi mai mică decât dublul de la începutul mandatului din 2017.Am redus taxele. Cei de dreapta ne-au zis ca aşa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim salariile că nu sunt bani. Am arătat că se poate", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a adus în discuţie şi drepturile egale pentru cetăţenii din statele membre.

"Nu a fost uşor. Miza alegerilor pentru Parlamentul European e uriaşă, vorbim de viitorul Europei, al meu, al dumneavoastră, al copiilor, al părinţilor. Împreună cu partidele surori trebuie să restabilim dreptatea. Sunt convins că o putem face. Apărarea democraţiei, dreptuilor cetăţenilor, a unui sistem corect, just sunt linii directoare. (...) Trebuie să restabilim dreptatea. Oricunde în Europa dreapta ne vrea divizaţi, nu trebuie să cădem în această capcană. UE are nevoie de o schimbare profundă, doar noi o putem aduce. Avem nevoie de o Europă mai aproape de oameni, în care fiecare cetăţean simte că are drepturi egale, nu trebuie să mai lăsăm pe nimeni în urmă. Suntem de partea bună".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

OPRIȚI SĂ VÂNDĂ
22 Feb 2019

ȚARA ASTA! OPRIȚI SĂ OMOARE! OPRIȚI SĂ OTRĂVEASCĂ SUFLETELE TINERILOR! OPRIȚI SĂ FACĂ DIN ȚARA ASTA A NOASTRĂ...FRUMOASĂ ȘI BUNĂ...UN LAGĂR DE CONCENTRARE, O PUȘCĂRIE ! OPRIȚI SĂ FACĂ DIN POPORUL ROMÂN O VICTIMĂ...dacă vreți să vă bucurați, dacă vreți să râdeți...DACĂ VREȚI SĂ RĂMÂNEȚI O A M E N I!”
ANONIM
23 Feb 2019

Porkarul puscarias draknea le-a spus socialistilor europeni si CUM A FURAT EL BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN PENTRU CARE ESTE CONDAMNAT IN PRIMA INSTANTA LA TREI ANI SI JUMATATE DE PUSCARIE ????????? LE-A SPUS SOCIALISTILOR SI CUM A DISTRUS EL SI BORFASII DIN JURUL LUI : ECONOMIA , JUSTITIA , SANATATEA SI INVATAMINTUL ??????? LE-A SPUS CUM SE IMPRUMUTA LUNAR IN BANCI PENTRU POMENI SI PENSII SPECIALE ?????? LE-A SPUS CUM IN ROMANIA SE MOARE IN SPITALE INFECTE SI DESPRE LIPSA MEDICAMENTELOR ?????? LE-A SPUS CUM ELEVII NU AU MANUALE SCOLARE SI AU GRUPURI SANITARE INSALUBRE ?????? LE-A SPUS CUM PSD FURA BANII ROMANILOR ????? STOP CA NE APUCA SEARA!!!! he , he , hd jos mafia psd.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
23 Feb 2019

astia sunt o mafie tiganeasco-satanista cine i-a votat sa fie blestemat cu tot neamul
COTTY
23 Feb 2019

Intr-un articol publicat in ziarul Gandul,un gazetar pupincurist care nu-si da numele scrie ca Dragnea a vorbit în română, ca să fie sigur că este bine înţeles de cei de acasă !!.Pai borfasul de Dragnea mai stie si alta limba ?! Astia chiar ne cred tampiti ?
@GHITA BIN LADEN....
23 Feb 2019

BLESTEAMA TAPITULE CA BUMERANGUL SE INTOARCE SI LA NEAMUL TAU DE TRADATORI CARE ATI VOTAT UN SAS NAZIST,CRIMINAL DE COPII, HOTZ DE CASE TRADATOR DE NEAM SI TARA.CAND INAPOIAZA banii furati de la statul roman obtinuti pe chirii ilegale pe case furate de la romani cu acte false? tot latrati atata stiti
COSTEL COMANA SINUCIS IN AVION
23 Feb 2019

sa spuna imputitul de porcar flausat tele-Morman ce afaceri au avut cu mafiotii si traficantii de cocaina si arme din Columbia de l-au "sinucis" pe Costel Comana in avion
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine