2019-10-17 23:27

Dragnea și-a pierdut CUMPĂTUL: ”Tu ești un nimic! MINCINOSULE!”

 |  22:42
Dragnea și-a pierdut CUMPĂTUL: ”Tu ești un nimic! MINCINOSULE!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un schimb de replici, vineri, cu un participant la mitingul de la Suceava, unde are loc conferinţa extraordinară pentru alegerea conducerii organizaţiei judeţene a PSD.

Liderul PSD a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară şi cântece populare. El a venit împreună cu partenera sa de viaţă, Irina Tănase, şi a făcut o baie de mulţime.

La un moment dat însă, un bărbat a refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea, spunându-i acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii". Liderul PSD nu a replicat şi a trecut mai departe, la cei care voiau să îl salute.

În schimb, în timpul discursului în care a lansat noi atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partidelor din opoziţie, liderul PSD a avut un schimb de replici cu unul dintre participanţi, în momentul în care Dragnea a vrut să le vorbească participanţilor despre realizării guvernării PSD.

„Gândiţi-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?", a spus Dragnea.

„Nimic!", a strigat un bărbat aflat între participanţii la miting.

„Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România... ", a replicat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-18Parerea ta...

ANONIM
19 Apr 2019

FACE LEGATURA IN PAT LA TIITOARE CU STUDII MOSCOVA SI PLIMBARII IN BRAZILIA
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dragnea și PSD, copy paste la Adunarea Populară a lui Ceaușescu Mitingul PSD de la sfârșitul săptămânii trecute ne-a reamintit de Adunarea Populară din 21 decembrie 1989, iar imaginile din balconul Comitetului Central se regăsesc în proporție covârșitoare în secvențele din Piața Victoriei
11 Iun 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray