2019-11-23 02:01

Dragnea și Grindeanu, invitați în SUA la ceremonia lui TRUMP. Nu se știe dacă Iohannis îi va însoți

 |  14:24
Dragnea și Grindeanu, invitați în SUA la ceremonia lui TRUMP. Nu se știe dacă Iohannis îi va însoți

Președintele PSD, Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu au fost invitati in SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de președinte a lui Donald Trump, al 45-lea președinte american. Deocamdata nu se stie daca presedintele Iohannis ii va insoti pe cei doi pesedisti in America, avand in vedere ca in agenda oficiala a presedintelui pentru luna ianuarie, facuta publica de purtatorul sau de cuvant, nu este specificata o vizita in Statele Unite.

UPDATE 3

Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaților, a confirmat pentru Digi24 invitatia primita de Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu: „Am avut şi un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea. A fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, şi la evenimentele conexe. Invitaţia a fost lansată de către vicepreşedintele Comitetului de învestire a preşedintelui. Perioada este 17-21 ianuarie. Normal că a fost aprobată în unanimitate deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea”. 

UPDATE 2

Premierul Sorin Grindeanu a confirmat ca a fost invitat la ceremonia de inaugurare a mandatului de președinte a lui Donald Trump si a declarat pentru pentru News.ro că este posibil să participe la evenimentul de vineri, 20 ianuarie. Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu ar urma să participe pe 19 ianuarie la o cină alături de preşedintele ales al Statelor Unite.

UPDATE 1

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat pentru Evenimentul Zilei că va pleca mâine în Statele Unite. Si premierul Grindeanu va onora invitatia lui Trump, insa va pleca din Romania miercuri.

Știrea inițială 

Invitația pentru Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu a fost trimisă de Elliott Broidy, vicepreședintele comisiei prezidențiale de inaugurare, și vizează perioada 17-21 ianuarie.

Este expus și programul oficial din Washington DC, care culminează cu ceremonia propriu-zisă de învestire, vineri, 20 ianuarie, conform documentului publicat de stiripesurse.ro.

Invitatia a fost trimisa pe 13 ianuarie, ziua in care presedintele Iohannis si-a publicat, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, agenda lunii ianuarie, pe site-ul presidency.ro. In programul presedintelui pentru luna ianuarie nu este specificata o vizita in Statele Unite, iar la ora publicarii acestei stiri, Administratia Prezidentiala nu a comunicat ca ar fi fost invitat la ceremonia de inaugurare a mandatului de președinte a lui Donald Trump și presedintele Klaus Iohannis.

Puteti citi AICI declaratia de presa a purtatorului de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi.

La ceremoniile de vineri sunt aşteptaţi aproximativ 900.000 de oameni, la fel de mulţi ca la festivităţile de la învestirea lui Barack Obama din 2013.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16

Mai multe imagini:
Dragnea și Grindeanu, invitați în SUA la ceremonia lui TRUMP. Nu se știe dacă Iohannis îi va însoți
zoom


In legatura cu acest articol...

Omul lui Trump, care l-a invitat pe Dragnea la ceremonie, ARE CONDAMNARE CU SUSPENDARE!
Parerea ta...

ZORRO
16 Ian 2017

Iata o palma data carcota silor!.....Dragnea si Gri ndeanu invitati in SUA,la ceremonia depunerii jura mantului de catre TRUMP!! !!.....parteneriatul merg e TARE inainte!.....Dumne zeu este cu NOI,cei cu in ima romana!.......
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Flagrant de rea intenție Guvernul Grindeanu a fost prins, ieri, în flagrant de rea intenție. Ceea ce presa a dat „pe surse” s-a adeverit: oamenii lui Liviu Dragnea intenționau să adopte, fără consultarea Consiliului Suprem al Magistraturii (obligatorie, chiar dacă avizul nu este tot obligatoriu), două ordonanțe de urgență al căror conținut, s-a adeverit ulterior, ar lovi la temelie lupta anticorupție. Pe de o parte -în cazul ordonanței care ar urma să modifice Codul Penal și Codul de Procedură Penală- ar dezincrimina în bună parte abuzul în serviciu și conflictul de interese. Pe de altă parte -în cazul ordonanței grațierii- ar pune în libertate mari corupți, criminali, violatori, sau le-ar reduce drastic timpul pe care îl mai au de petrecut în închisori, pentru motivul că au împlinit vârsta de 60 de ani. (Un dascăl, cititor al ziarului Puterea, remarcă, cu amară ironie: „La pușcărie, la 60 de ani ești bătrân
19 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray