2020-08-09 20:51

DRAGNEA și TĂRICEANU, întâlnire de ULTIMĂ ORĂ cu Tudorel TOADER. Ce discută liderii Coaliției cu ministrul Justiției

 |  14:49
DRAGNEA și TĂRICEANU, întâlnire de ULTIMĂ ORĂ cu Tudorel TOADER. Ce discută liderii Coaliției cu ministrul Justiției

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, vor avea o întâlnire cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a discuta despre textul unei ordonanţe de urgenţă privind legile justiţiei, au precizat, joi, surse politice, informează Agerpres.

Potrivit surselor citate, este de aşteptat să se discute despre situaţia protocoalelor secrete, dar şi despre oportunitatea unor reglementări referitoare la amnistie şi graţiere. Joi, ministrul Tudorel Toader a anunţat că proiectul de ordonanţă de urgenţă privind legile justiţiei este gata şi va fi trimis la CSM. Ministrul Justiţiei preciza cu o zi înainte că a agreat de comun acord cu membrii Comisiei de la Veneţia adoptarea unei ordonanţe de urgenţă care să preia recomandări ale acestui organism cu privire la legile justiţiei. El explica faptul că a avut şapte propuneri şi toate au fost agreate - propunerile de modificare au fost considerate ca binevenite şi chiar necesare pentru evitarea unor disfuncţionalităţi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-04Parerea ta...

ANONIM
04 Oct 2018

PANARAMELE NEAMULUI.........
ASUPRITORII DEMOCRATIEI
04 Oct 2018

Acesti trei impostori TREBUI EXECUTATI IN PIATA VICTORIEI. SUNT CELE MAI TOXICE PERSONAJE PENTRU ROMANIA. HOTI, BANDITI SI TRADATORI DE NEAM SI TARA.
ANONIM
04 Oct 2018

T.T. AVEA CE DISCUTA CU SEFII COMISIILOR JURIDICE DIN SENAT SI CAMERA DEPUTATILOR NU CU CEI DOI BORFASI………..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz