2019-08-19 04:35

DRAGNEA și TĂRICEANU, o nouă întâlnire cu Tudorel TOADER pe tema OUG pe justiție

 |  13:33
DRAGNEA și TĂRICEANU, o nouă întâlnire cu Tudorel TOADER pe tema OUG pe justiție

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit vineri cu preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea, pentru a continua discuţia începută joi pe tema ordonanţei de urgenţă în care vor fi preluate recomandările Comisiei de la Veneţia pentru Legile Justiţiei, informează Agerpres.

Cei trei demnitari s-au întâlnit în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor. Ei au avut o discuţie şi joi pe această temă, iar la finalul ei Toader a declarat că în ordonanţa de urgenţă care urmează să fie emisă vor fi preluate din recomandările Comisiei de la Veneţia: "ceea ce trebuie preluat" şi "ceea ce se poate prelua". El spunea că urmează să pună textul ordonanţei în circuitul procedural. "Mă duc acum la minister şi îi dau drumul acum", adăuga Toader. Potrivit unor surse parlamentare, în discuţia de joi nu s-a ajuns la o formă finală a ordonanţei, urmând ca discuţiile să continue şi zilele următoare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

DISPERAREA MAFIEI PSD.....
05 Oct 2018

.......pentru a salva CEL MAI MARE HOT SI BORFAS AL ROMANIEI CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN.
@TRIO PENAL
05 Oct 2018

CE AR FI SA VA LUATI TOTI TREI DE MINA SI SA VA PREZENTATI DE BUNA VOIE LA JILAVA ? ACOLO E LOCUL JAPITELOR CA VOI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray