2019-10-22 09:43

Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România

 |  09:34
Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România

Aflat în SUA, la invitația în nume personal a unuia din cei 20 de vicepreședinți ai Comitetului de Inaugurare a noii președinții americane, Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, s-a întâlnit, protocolar, cu câțiva oficiali de rang 2.

Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România
zoom

Conform unor postări recente pe contul său de Facebook, Dragnea a avut „o discuție informală foarte bună” cu Michael Flynn, consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump. „L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră”, susține președintele Camerei Deputaților.

Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România
zoom

O altă întâlnire a fost „cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce”. Ci acesta „A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile”. „I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că #România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice”, spune Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

GEORGETA
19 Ian 2017

Brovo !A m trait s-o vad si pe asta .Un condamnat penal vorbeste in numele Romaniei ,pe bani nostri ,netrimis de nimeni,ci de orgoliul lui de a fi bag at in seama de mai marii lumi.(esalonul 2) Brav o si voua ce ati votat ac easta sleatha care se dov edeste a fi un cancer cel putin la fel de mare ca si comunismul ! Bravo si celor ce nu au iesit la vot,facilitind acesto ra sa conduca cum vor,nu in favoarea tarii si oam enilor de rind ci a celor ce au furat si vindut t ara timp de 26 de ani.
BOMBONIKA DELI-MORMAN
19 Ian 2017

TIGANUL SI-A FACUT POZE CU TURNUL EIFFEL..........CU ELVIS..................CU MARIA TEREZA.....................................SI TOT LA PUSCARIE AJUNGE........................HA HA HAAAA.........
CROCODILUL FLAMAND
19 Ian 2017

CE DRACU SA FACA AMERICANII CU UN ESCROC INFRACTOR CONDAMNAT SI IN DRUM SPRE PUSCARIE?.................SA-I UREZE LA MULTI ANI CU EXECUTARE.............LE-A SPUS TELE-MARLANUL CA PSD A ALIMENTAT MAFIA PKK A TERORISMULUI INTERNATIONAL CU ARME SI ANHIDRIDA ACETICA DE LAA SINTOFARM PENTRU FABRICA DE HEROINA.....................SI-AU FACUT TERORISTII FABRICA DE HEROINA IN TURCIA CU GENERALUL ZAHARIA-HEROINA OMUL LUI NASTASE................SI ASEMENEA SPURCACIUNI SE DAU REPREZENTANTI ROMANIEI........DE CE NU MERGE LA MEDELIN LA PABLO ESCOBAR...............SAU LA CHAPO GUZMAN...................SA MAI ADUCA NISTRE RACHETE STINGER IN LIBIA........SA ASASINEZE AMBASADORUL AMERICAN LA BENGHAZI.......PAI VOI CREDETI CA TRUMP E PROST MAI JIGODIILE DRACULUI..............O SA FACETI PUSCARIE CA BERILA.............SUTE DE ANI...............SPURCATILOR
BAI NENE
19 Ian 2017

Doamne fereste ma de nebuni si rai si prosti !Rapanul asta de dreapta Pnl pmp usr partide cu oameni care de care mai anormali vor ei sa conduca tara dar nu se pricep ba nene Aduc jigodii straine IOHANIS KEOVESI ETC PENTRU CA EI SUNT redusi cu capul si nu se pricep Acum s au bagat sub mantaua cu zvastica a lui soros Bai ! in ce tara traim ?!
CAPATOS DINU
20 Ian 2017

pe banii tai !Sa mori tu ? Afost trimis pe banii lor tante nebuna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray