2019-11-22 10:41

Dragnea știe ce va face Iohannis în privința bugetului

 |  23:02
Dragnea știe ce va face Iohannis în privința bugetului

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus, vineri seară, că se așteaptă ca președintele Iohannis să nu fie de acord cu avizarea proiectului de buget.

„Am spus-o mereu și am grijă să repet. Noi nu suntem în război cu nimeni. Guvernul s-a întrunit, a trimis proiectele, noi am fost la Parlament și am așteptat. Noi încasăm și așteptăm cu răbdare ca cineva să înțeleagă că această țară trebuie să funcționeze. Sunt sigur că președintele nu va fi de acord cu avizarea proiectului de buget. Surpriza ar fi să fie de acord. Dar aici este vorba despre procedură. Răspunderea este a Guvernului, ca să trimită la Parlament. Și Parlamentul decide cum va arăta bugetul României”, a spus Liviu Dragnea, la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis are numărul lui Dragnea? Noul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, se poate lăuda că a fost ales democratic, de 97% dintre membrii partidului care au votat. S-au prezentat la votul de duminică nu mai puţin de 81,5% din totalul social-democraţilor posesori de carnet de membru. El a inventat această metodă perfectă de a ocoli găştile din conducerea social-democraţilor care ar fi urmat să îi pună condiţii în schimbul funcţiei, dacă ar fi fost ales doar prin votul congresului, cum a fost până acum. În plus, la ultimele ocazii au tot fost surprize, vezi 2005, când Geoană i-a luat faţa lui Ion Iliescu, după ce Adrian Năstase nu a mai candidat, sau în 2010, când Ponta l-a detronat pe Geoană tot în congres, cu numai 75 de voturi diferenţă. Păi de surprize avea nevoie Liviu Dragnea? Rezultatul „negocierilor” dintre baronii locali, membri în conducerea PSD, era greu de prevăzut şi la congres se puteau răsturna în funcţie de interese, promisiuni
12 Oct 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray