2020-07-10 03:42

DRAGNEA sugerează că Rareș BOGDAN și șeful SRI, Eduard HELLVIG, ar fi făcut vacanțe împreună, iar CIOLOȘ are legături cu serviciile secrete

 |  15:15
 DRAGNEA sugerează că Rareș BOGDAN și șeful SRI, Eduard HELLVIG, ar fi făcut vacanțe împreună, iar CIOLOȘ are legături cu serviciile secrete

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a afirmat duminică, la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi, că Eduard Hellvig şi preşedintele Klaus Iohannis sunt cei care îl susţin pe realizatorul de emisiuni la Realitatea TV, Rareş Bogdan, pentru a intra în Partidul Naţional Liberal (PNL).

„PNL, partid istoric, puternic, căruia îl bagă acum în curte Hellvig şi Iohannis pe domnul Rareş Bogdan, ca să le ia şi partidul. Acum îi întreb pe domnul Rareş Bogdan şi pe domnul Hellvig: Aţi făcut cumva vacanţe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legătură între SRI, Realitatea, SRI-Rareş Bogdan-Iohannis", a susţinut Dragnea, potrivit Agerpres. Acesta a adăugat că, în contextul alegerilor europarlamentare, „este pentru prima dată în istoria politicii româneşti" când a văzut o alăturare pe un afiş între PNL şi o „doamnă procuror". Liderul social-democrat a precizat că PSD trebuie să trimită în Parlamentul European oameni „curajoşi" şi nu parlamentari care să înjure de acolo România, pentru că „aşa le spune Iohannis şi stăpânii săi".

Pe de altă parte, Dragnea a afirmat că liderul PLUS, Dacian Cioloş, ar trebui să spună public dacă are vreo legătură cu vreun serviciu secret, francez sau român, și dacă are vreo legătură cu vreun fost şef de serviciu secret.

„USR minus PLUS. Eu îl întreb pe dl. Cioloş, pe dl. Dacian Julien Cioloş, îl întreb doar are vreo legătură cu vreun serviciu secret francez? Nu ştiu, dacă există vreo legătură? Că am auzit tot felul de prostii, pe care nu le cred, dar să răspundă. Dacă are legătură cu vreun serviciu secret românesc sau cu vreun fost şef de serviciu secret românesc, să spună lucrurile astea. Şi mai are de spus multe alte lucruri, de-abia am început să-i întrebăm", a afirmat Dragnea, duminică, la Călăraşi. Potrivit presei centrale, Dacian Cioloş a admis faptul că este înrudit cu generalul Virgil Ardelean, fostul şef al DIPI, serviciul secret al MAI. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

FREACA MENTA
10 Mar 2019

IAR TACTU POLITISTU , UMBLA CU O SOFERITA , LA VOLAN , PRIN COMUNE . PE URMA A LUAT VIAGRA SI A MURIT LA EA IN BRATE , FERICIT . UNCHITU GENERALUL , VENIT CU TRADATORI DIN DIVIZIA TUDOR VLADIMIRESCU , INPOTRIVA TARII .
ANONIM
10 Mar 2019

M as fi mirat ca ventrilocul acesta rares bogdan sa nu fie homo Asa baieti mergeti cate doi HOMALAILOR !
CREEATURA! AGRAMATA
10 Mar 2019

esti si homo ,asa i?
VENTRILOCUL
11 Mar 2019

Ventrilocul,asa cum ii spui tu acestui Rares(Rares este nume de familie in Romania ,Rares Petru ,Rares Alexandru etc)este pe invers de mult ,adica din nastere Ia intrebati l de Tibi ,sau de DORINEL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz