2020-02-26 00:35

Dragnea TUNĂ și FULGERĂ de 1 Mai: ”Este inadmisibil!”

 |  21:00
Dragnea TUNĂ și FULGERĂ de 1 Mai: ”Este inadmisibil!”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a scris marţi seara, pe Facebook, că a primit mesaje de la mai multe persoane care nu au putut plăti taxa de pod de la Feteşti prin SMS.

Dragnea a arătat că, într-o zi cu trafic intens, acest lucru este "inadmisibil"."Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totuşi, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?", a menţionat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

FREACA MENTA
02 Mai 2018

BA DAR ESTE MOASA COMUNALA . CEI CARE SUNT COMPETENTI SI FUNCTI , SA RASPUNDA .
@@DRAGNEA
02 Mai 2018

Dupa cum scrii esti batran si prost De ce sa l duca la Jilava, ce a facut,a facut trafic de copii a vandut flota si s a destrabalat cat a condus tara ca sef de stat pus de sri A incercat sa fie primar al bucurestiului prin trafic de influenta si frauda cum a facut fascistul Sica mandolina cel betiv/?jIGODIILOR !Voi ati ucis in secolul trecut 11 000 de tarani criminalilor
ANONIM
02 Mai 2018

Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine