2020-08-04 23:36

Dragnea TUNĂ și FULGERĂ: ”Eu n-am de gând să adopt poziția ghiocelului”

 |  00:05
Dragnea TUNĂ și FULGERĂ: ”Eu n-am de gând să adopt poziția ghiocelului”

Președintele PSD, Liviu Dragnea vine cu un răspuns dur după criticile aduse României și legilor justiției în Parlamentul European de către vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Dragnea se declară dezamăgit de dezbatere și spune că nu și-a imaginat niciodată că o țară din UE ar putea fi amenințată atât de brutal.

”Trebuie să recunosc că sunt destul de dezamăgit de această atitudine pentru că nu mi-am imaginat niciodată că o țară intrată în Uniunea Europeană va fi amenințată în felul acesta, atât de brutal.

Aceasta de fapt nu a fost o dezbatere, a fost o listă de luări de poziții stabilite dinainte, o condamnare deja, înainte de a se studia probele, ca să spun așa, că am experiența asta nefericită.

Vreau să vă spun că s-au trimis documente scrise, informații, dovezi la Bruxelles, dar nimeni nu a avut niciun fel de reacție, nu s-a spus în mod concret care sunt acele articole din legile justiției care afectează independența justiției. Nu există așa ceva, ba dimpotrivă, a fost scos orice actor politic din numirile de judecători și de la ÎCCJ.

Asta înseamnă independență totală, dar poate asta deranjează.

Totusi, trebuie sa ne batem pentru aceste drepturi si nu cred ca trebuie sa mergem pe ideea de a fi politically correct ca sa dam bine la nu stiu ce porti inainte. Daca nu ne gandim bine la viitorul acestei tari, putem sa adoptam si aceasta pozitie a ghiocelului, eu unul n-am de gand sa fac asta” a declarat Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Mihai Fifor, declarație de FIDELITATE față de Dragnea: ”Eu nu pot să mă DEZIC de liderul de partid”

Tudorel Toader îl ia la ROST pe Timmermans: ”Să ne spună PUNCTUAL problemele”

Dragnea, REACȚIE DURĂ după amenințările din Parlamentul European

Frans Timmermans AMENINȚĂ România cu INSTANȚA din cauza justiției
Parerea ta...

NEGRO
02 Oct 2018

Aici tovarasul Dragnea are probleme. Europenii stiu politica, stiu justitie si mai ales stiu ce este aceea democratie. Tamaierile PSD-ALDE fumigenele demne de Gaga nu prea tin dincolo. Ca s-o scalde in sfanta traditie KGB-ista poate merge la votantii lor dependenti de ajutoarele sociale, dar in Europa nu. Ideea scoaterii Tarii din Parcursul european il cam pune pe ganduri. Marea Britanie va avea costuri inutile de vreo 70 de miliarde de euro. Ca sa scape de puscarie domnul Dragnea ar plati bucuros si banii astia, ca nu sunt ai lui, dar nici noi nu-i avem. Oricum, se zvoneste ca nu vom putea conduce pe o perioada de 6 luni presedintia Comunitatii Europene, cu asemenea rebuturi umane alese de coalitia otravita. Cam aici talharii dau cu oistea-n gard.
ANONIM
02 Oct 2018

Las ca la Jilava vei adopta si ,,pozitia caprei''.Nu mai este mult pana atunci....
CIUMA ROSIE PORCINA
02 Oct 2018

europenii sunt vinovati ca au lasat asemenea bolsevici mafioti sa jefuiasca banii europeni fara sa actioneze//in orice tara europeana erau de mult la puscarie mafiotii ciuma rosie
SOCRATE
02 Oct 2018

POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC
PRICEPUTU I
02 Oct 2018

SISTEMUL POLITIC existent în România, după decembrie 1989, s-a dovedit a fi păgubos, categoric lipsit de capacitatea de a oferi societăţii căile necesare pentru progres. Caracterizarea este redată fidel de remarcile marilor cărturari români valabile şi astăzi, dramaturgul Ion Luca Caragiale nota că: “Partide politice în sensul european al cuvintului, formate de tradiţii sau de interese de clasa noi sau mai recente şi în care programele să se bazeze pe principii sau idei progresiste, nu exista în România” , iar renumitul Octavian Goga scria despre România în 1916 "Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei... Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti... Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”. In Romania ,, Politica este indeletnicirea scarboasa prin care tipi fara nicio profesie ori avortoni ai profesiei lor, se catara acolo unde se deschid robinetele societatii. Posturi bine platite, de unde se pot invarti afaceri de miliarde, consilii de administratie, conecsiuni si reprezentante. Ai tupeu, ai proptele, ajungi si din lichea ce ai fost sau esti, devii omul ce imparte dreptatea, care arbitrezi morala, care reclama sacrificiul suprem.” Teodoru Radu, Biografii de razboi ed. Eminescu ,1980, pag. 130 Iar ,,Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici narozi?” Crainic Nichifor, Zile albe, zile negre ed. Gandirea , Bucuresti, 1991, pag. 211-212.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz