2019-07-24 06:08

Dragnea, ultimele DETALII despre REFERENDUM

 |  19:05
Dragnea, ultimele DETALII despre REFERENDUM

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, şi-a exprimat speranţa ca în această primăvară referendumul pentru modificarea Constituţiei să fie organizat.

"Referendumul de modificare Constituţiei este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria. Şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze", a declarat marţi Dragnea la Parlament, conform Agerpres. Întrebat dacă referendumul va fi organizat spre finele lunii mai, aşa cum a afirmat recent vicepremierul Paul Stănescu, Dragnea a spus: "Nu ştiu. E doar părerea dumnealui deocamdată, dar o să analizăm şi o să ţinem cont foarte mult de ce a spus domnul Stănescu".El a reafirmat că poziţia sa şi a PSD nu se schimbă. "Poziţia mea, şi cred că şi cea partidului, este cea de anul trecut, este neschimbată - susţin această modificare a Constituţiei şi anume că familia, căsătoria între un bărbat şi o femeie este pentru a întemeia familia", a arătat liderul social-democraţilor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10Parerea ta...

ANONIM
10 Apr 2018

ACEST TICALOS , PUI DE MILITIAN BOLSEVUC CU 1,5 NEURONI, REPETENTUL NATIUNII, RETARD ORDINAR TREBUIE SCOS IMPREUNA CU EVREII PE CARE II PUPUA IN KUR ( CA TRADATOR DE TARA) CAT MAI URGENT DIN POLITICA TARIIIIIIIIIIIIIIII .......PRIN ORICE MIJLOACE ..........PASNICE................... ACELASI REGIM TREBUIE APLICAT SI LUI PROSTARICEANU NIMFOMANU, SI TUTUROR POLITRUCILOR IMPOSTORI SEMIDOCTI SI MAIOTI CARE AU CAPTURAT SI INGROPAT RO DUPA 1990.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray