2020-07-03 16:54

DRAGNEA, un nou atac îndreptat spre Cotroceni: „IOHANNIS şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi! Vad că românilor începe să le meargă bine...”

 |  11:01
DRAGNEA, un nou atac îndreptat spre Cotroceni: „IOHANNIS şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi! Vad că românilor începe să le meargă bine...”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, după participarea la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi, în care afirmă că „Iohannis şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi”.

„Am câteva veşti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis şi pentru cei care defăimează zi de zi România! Iohannis şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi. Vad că românilor începe să le meargă bine. Este singura explicaţie pentru modul în care acţionează sistematic, mânaţi de ură împotriva propriului popor, pentru a bloca măsurile care aduc bunăstare”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după participarea la conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi.

„Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiţii şi facem în continuare. Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate faţă de ce a avut Cioloş. Noi am mărit salariile medicilor şi tot noi vom construi şi autostrăzile, cu toate piedicile pe care ni le pun. Iohannis şi ai lui sunt nervoşi că fermierii români îşi primesc subvenţiile la timp, că agricultura românească produce mâncare sănătoasă pentru români, că România a ajuns în guvernarea PSD pe primul loc la producţia de porumb şi floarea-soarelui în Europa. Când au fost ei la guvernare, fermierii români au stat nouă luni, un an, fără subvenţii, iar Franţa era pe primul loc la producţia de porumb. Îţi pui întrebarea legitimă: pentru cine acţionează aceşti oameni, ce interese au? Eu nu cred că urmăresc interesele României, pentru că nu poţi să urmăreşti binele românilor când acţionezi împotriva lor. Ei promovează violenţa, ura şi veninul şi îşi doresc să fie ţara dezbinată”, a mai scris Dragnea.

„Aceasta este diferenţa fundamentală dintre noi şi ceilalţi. Noi suntem pentru o Românie stabilă, pentru o Românie sănătoasă, pentru o Românie bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. Ei vor o Românie la cheremul altora, noi credem că România merită mai mult”, și-a încheiat mesajul liderul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-21Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
21 Apr 2019

sobolan scarbos flausat tu deja te pisi pe tine de frica puscariei..DE CE TIiE FRICA TOCMAI DE AiA NU Ai SA SCApi
ANONIM
21 Apr 2019

Dupa Dragnea va urma scarbosenia ai de homalau care ingaima cateva vorbe Balbaitul !
HOTUL , HOTILOR...
21 Apr 2019

Licheaua de draKnea a furat banii de hrana a copiilor orfani din TeleMorman ( de prosti ) iar de ''Florii'' si PAȘTE II VA LASA FARA HRANA PE MESE PENTRU CA PRETZURLE AU CRESCUT NAUCITOR SUB GUVERNAREA MAFIOTA psd-alde. Sa ai pe masa ta de sarbatoarea PASTELUI CÂT AU ACESTI COPII ORFANI HOTULE. HUUUUUU...!!!! VIERME ROSU CU MUSTATZA. MITOMAN IMPUTZIT SI LICHEA ORDINARA. PSD A DISTRUS VIITORUL TINERILOR CU GUVERNUL DE HOTI SI ANALFABETI. HUUUU... HOTILOR. !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz