2019-10-23 05:29

Dragnea: Vom proteja suveranitatea prin legi, în Parlament. Defăimarea ţării, FAPTĂ GRAVĂ!

 |  15:26
Dragnea: Vom proteja suveranitatea prin legi, în Parlament. Defăimarea ţării, FAPTĂ GRAVĂ!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Congres, că PSD va proteja prin legi votate în Parlament suveranitatea ţării, afirmând „profund îndatorat faţă de ţările occidentale” că „desenul suveranităţii ţări” trebuie făcut în România „nu în afara ei”.

"Să începem să spune nişte adevăruri. România este un stat suveran (...) în schimb atunci când oameni politici, şefi de instituţii, voci cunoscute ale societăţii îşi sabotează cu bunăştiinţă ţara prin declaraţii antiromâneşt, prin acţiuni servile îndreptate împotriva intereselor noastre globale şi naţionale, în aceste situaţii perdem suvernitate, independenţă, respect şi nu câştigăm nimic în schimb. Defăimarea propriei ţări prin minciună este o faptă foarte gravă, care expune România la multe riscuri, la sancţiuni, la întârzieri şi la a pierde unele avantaje. Atacul împotriva propriei ţări este o insultă la adresa tuturor nevoilor”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congres.

PSD va proteja prin legi votate în Parlament suveranitatea ţării, a afirmat Liviu Dragnea.

„Vom proteja suveranitatea prin legi explicite,dezbătute şi votate în Parlament. Cu un respect profund îndatorat faţă de statele occidentale care au contribuit şi contribuie la modernizarea noastră ca naţiune, economie, societate şi ca stat, afirm că desenul suveranităţii noastre naţionale trebuie făcut în România şi nu în afara ţării”, a spus liderul PSD.

PSD nu va confunda „bunele relaţii cu servilismul”, a spus Dragnea.

„Noi ca naţie vom fi respectaţi dacă nu vom confunda bunele relaţii cu servilismul şi nu vrem să facem asta”, a spus liderul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

corect....cine ia spaga si face afaceri murdare DEFAIMEAZA TARA....sa primeasca in plus pUSCARIE CU EXECUTARE
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

si reintroduceti pedeapsa cu PUSCARIE PE VIATA si CONFISCAREA EXTINSA LA TOATE RUDELE DE TOATE GRADELE pentru SuBMiNAREA ECONoMIEI NATIONALE si/sau TRADARE adica exact ce face IMpUTITUL DE porcar tele-marlan
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

sa facem un referendum EXTRAORDINAR cu reintroducerea pedepsei cu PUSCARIE PE VIATA SI CONFISCAREA EXTINSA la ToATE INFRACTIUNILE DE GRAVA CORUPTIE........ASTEPTAM REACTIA PRESEDINTELUI..si SA STRaNGEM SEMNATURI
ANONIM
10 Mar 2018

DA, ACUM ESTE DOVEDIT CU PROBE CLARE CA RO ESTE PE MANA DERBEDEILOR , GOLANILOR, DEZAXATILOR, DEMENTILOR, RETARZILOR, TICALOSILOR, CURVELOR, PROSTITUATILOR SI PROSTITUOATELOR, IAR LA NIVEL COLECTIV SUNTEM O TARA DE NEMERNICI ATA TIMP CAT II TOLERAM PE ACESTI TRDATORI. SUNTEM UN POPOR LAS SI PREABLAJIN, FARA VIITOR .
LEVST.
11 Mar 2018

vorbind de servilism, individul arata cat este de fariseu si hipocrit, Donald Trump nu a dat o ceapa degerata pe prezenta lui la inagurare, insa el, dragnea, a platit bani grei("ai partidului") pentru lobby, ca cineva (care si-a tras partea sa) sa-l puna pe lista de oaspeti, plus alte cheltuieli cu deplasarea ssi cazarea sa si a suitei, seniorul pleaca intotdeauna cu alaiul, dupa el...Milog!
LEVST.
11 Mar 2018

Cine-si mai aminteste?" La un semn deschisa-i cala,/Si plutind flamand pe-o grinda,/Dragnea intra in NY port,/ Tremurand ca o piftie, sub o folie de cort./"Tu est Dragnea?-"Da'mparate.../"Ai venit sa mi te'nchini?/De nu, schimb tot Teleormanul,/ Intr-o campanella , incarcata cu ciulini.../Si, frunzulita de trifoi, sau de baraboi,/ De ma sucar, iau si scutul inapoi,/ De o sa ajungeti in cea mai urata faza,/Muraturi , intr-o putina de varza!!/"Orice gand ai, Imparate,/ Si in zbor de-as fi venit,/ Cat partidul imi plateste,/ Eu imi zic "Bine-am venit!",/Si desi , economic, suferim de-o veche guta,/ Declar -pentru NATO- chiar mai mult de 2 la suta!./Insa , despre partea inchinarii ( cu genunchii in 2 cesti),/ AM DORI CA DNA-ul- tu insuti sa il belesti,/Ca, Codruta si cu Lazar si vreo alti cativa tataie,,/Vor pe mine-et comp.- sa ne bage la parnaie,/Si atuncea, Imparate, cum ar mai putea statu',/ Sa contribie la NATO, cu bani luati de la natu?/ Chiar asa, cum poate oarba justitie,/Sa puna pe mine, zeghea si biciu',/ Doar pentru frauzi electorale si abuzuri in serviciu?/ " OK Darling, pare ca totul merge ca uns,/Insa iti reamintesc, Ca branza se impute cand nu ai banet de'ajuns!/Asa ca am sa fiu cu tine putintel cam blant,/ You can't always get what you want!"
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

LEVST...esti terminat...AI DEFAIMAT MAFIA...o sa vina DRac-nea sa te provoace la duel//Ori in ciorapi sa va mirositi//Ori in fofoloanca lui UDREA si BICA cu limba sa vanghesuiti
LEVST.
11 Mar 2018

Cine este patit, le stie mai bine decat oricine!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray