2019-09-17 22:05

După ce i-a cerut DEMISIA, Cioloș i-a pupat mâna lui Dăncilă și s-a aplecat în fața ei, la Ateneu

 |  23:56
După ce i-a cerut DEMISIA, Cioloș i-a pupat mâna lui Dăncilă și s-a aplecat în fața ei, la Ateneu

În urmă cu câteva luni, Dacian Cioloș îi cerea într-o scrisoare publică demisia premierului Viorica Dăncilă. În aceasta seara, când a întâlnit-o față în față la Ateneu, în cadrul ceremoniei de preluare a Președinției României la Consiliulul Uniunii Europene, liderul partidului Plus i-a sărutat mâna și s-a aplecat în fața ei.

Cioloș a părut surpins de apariția premierului Dăncilă și, fără ezitare, i-a sărutat mâna și a făcut o scurtă plecăciune, potrivit stiripesurse.ro.

Însă, nu doar prin asta s-a remarcat fostul premier. A fost singurul politician care a venit doar cu cămașă și sacou, fără cravată sau papion. Cioloș a încălcat dress-code-ul evenimentului, dar nu a fost afectat. Înainte de a merge la Ateneu, el a trecut prin mijlocul protestatarilor de joi seara.

La ceremonia de la au participat mai mulți lideri politici, atât europeni cât și români.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-10Parerea ta...

ANONIM
11 Ian 2019

CE SA ASTEPTI DE LA UN TZOPARLAN DE LA PERICEI? EL STIE SA TRADEZE ROMANIA NU SA RESPECTE;;dress-code-ul evenimentelor si sa planteze ceapa
UN BUCURESTEAN
13 Ian 2019

Gestul a fost facut din politete si buna educatie, chiar daca respectul si consideratia pentru premier este egala cu zero. Ce mai, suntem un neam de marlani !
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray