2020-04-09 04:52

După întâlnirea cu Iohannis, liberalii nu CEDEAZĂ: ”Vom avea alegeri anticipate!”

 |  21:18
După întâlnirea cu Iohannis, liberalii nu CEDEAZĂ: ”Vom avea alegeri anticipate!”

Premierul Ludovic Orban a anunțat, miercuri seară, după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis că „vor fi alegeri anticipate”, iar unul dintre argumente este acela că Parlamentul respinge ”pe bandă rulantă” acte normative adoptate de Guvern.

„Vor fi alegeri anticipate, cum să renunțăm la un obiectiv fundamental pentru România? Faptul că Parlamentul respinge pe bandă rulantă acte normative care aduc lucruri bune pentru români este un argument în plus pentru dizolvarea Parlamentului”, a declarat Orban.

Ordonanţa de Urgenţă privind alegerile anticipate a fost respinsă miercuri de plenul Senatului. Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că decizia privind alegerile anticipate se va lua în Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională şi că Guvernul a dat o ordonanţă în acest sens ”din motive extrem de temeinice”, iar cine va vota împotrivă ”nu vrea să respecte termenele constituţionale”.

Liderii PNL s-au întâlnit cu Iohannis, miercuri seară, la o vilă de protocol pentru a discuta despre planul de declanșare a anticipatelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-19Parerea ta...

SAGEATA
19 Feb 2020

NU am votat niciodatata PSD-ul ! O voi face prima data la anticipate !
MARGOT
20 Feb 2020

SAGEATA, esti prost sau doar troll retardat?
MARIAN UDREA
20 Feb 2020

Nu am votat acest partid politic PSD niciodată și nici nu intenționez un partid care face rău țării.
IOANA
20 Feb 2020

Frica ca pierd ii duc la extreme pe PSD jignesc fac tot felul de măgari..sper ca poporul vede cum s-au purtat cu actuali miniștri in comisie si nu vor mai dat un vot pt Psd...PNL va învinge avem nevoie de un guvern PNL
LINCA ELENA
20 Feb 2020

Voi vota cu PNL sau USR, voi vedea, pentru că așa nu se mișcă nimic. Un partid,ca o gașcă de hoți și bădărani nu trebuie lăsat să instaureze definitiv dictatură lor. Nu-i interesează nevoile țării și boicotează guvernul actual care vrea schimbarea în bine.
L.D.Y.
20 Feb 2020

Am votat tot timpul PNL si de data asta tot PNL...poate scapam de PSD...un partid de hoti care nu face nimic ptr.romani si Romania.
JENI
20 Feb 2020

Frica lor ii transforma in monștri democrației,vor sfârși nici cu 4% cat a avut tTariceanu pier pe limba lor !
ANTICIPATE
20 Feb 2020

#JOSCIUMAROSIE
VENUSA
21 Feb 2020

Nu am votat niciodata pnl si nici n-am sa votez vreodata. Mi-e scarba ! Bineinteles ca votez PSD.
VRTILE
21 Feb 2020

Au ieșit bulangiii pnl, usr la comentarii fasciste împotriva democrației, ei nu cunosc noțiunea de pluripardidism. O gasca de ipocriți penali.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine